Alig maradt belépő a Magyarország-Svájcra

Magyarország – Igyekeznie kell annak, aki ott akar lenni a selejtezőn.

Forrás: MLSZ

A magyar válogatott október 7-én fogadja a Portugáliát hazai pályán 2–0-ra legyőző svájci válogatottat. Első ütemben azok juthattak jegyhez, akik bérletet vásároltak a válogatott összes hazai világbajnoki selejtezőjére, majd pedig az MLSZ az „első” 7500 jegyet a Svájc elleni találkozóra a Szurkolói Klub tagjai számára tette elérhetővé - jelezte az nso.hu.

 

Az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára elővételre felajánlott 7500 darab jegy szerda délutánra szinte teljesen elfogyott, így a szövetség nem várta meg az eredetileg meghatározott csütörtök reggeli időpontot, hanem már szerda délután 7 órakor megkezdte a korlátozás nélküli jegyárusítást – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos oldalán.

 

A Svájc elleni mérkőzésre a legolcsóbb kategóriás jegyek már elfogytak, de a 6 ezer forintos jegyekből is már csak alig van. Összességében valamivel több, mint 1500 belépőjegy vár még gazdára.

 

Aki szeretne, bérletet továbbra is vásárolhat, a Szurkolói Klub tagjai ezeket 30 százalék kedvezménnyel kapják meg, egyéb vásárlók 15 százalék kezdeményben részesülnek.

 

További információk az MLSZ hivatalos oldalán, ide kattintva elérhetők.

Legfrissebb híreink