Alapemberét kapja vissza a hajrára a bronzért hajtó Paks

Paks - Mindent bele fognak adni!

Forrás: paksifc.hu

 

Jó hírt kapnak a Paks szurkolói - legalábbis a klub honlapja erről árulkodik.

"Még április huszonegyedikén, a huszonhetedik fordulóban látogattunk el a Groupama Arénába, ahol kettő-kettes döntetlent értünk el úgy, hogy a vendéglátó Ferencváros csak a kilencvennegyedik percben szerzett tizenegyes góllal tudott egyenlíteni. A mi két találatunkat Gévay Zsolt és Papp Kristóf szerezték. Utóbbi azonban találata mellett egy sajnálatos sérülést is szerzett.

"Sokáig arra gyanakodtak az orvosok, hogy a jobb térdemben meghúztam az oldalszalagokat. A múlt héten kiderült, hogy a porccal van probléma. Szerencsére nem kell műteni, injekciókat kaptam, és péntektől elkezdhetem a rendes edzéseket. A többiekkel együtt készülhetek az utolsó két bajnokinkra" - mondta Kristóf. "Persze az erőnlétem jelenleg nem száz százalékos, hiszen az elmúlt hetekben kihagytam edzéseket, de bízom benne, hogy hamar visszaszerzem, és akkor, ha a mester is úgy gondolja, talán még futballozhatok a tavaszi szezonban."

Remek középpályásunk nem csak annak örülhetett a napokban, hogy talán visszatérhet a pályára még ebben a szezonban, hanem huszonötödik születésnapjának is. A bajnokságban eddig öt gólt szerző Papp, május tizennegyedikén töltötte be ezt a mérföldkőnek tekintett évfordulót. "Még kettőezer-tizenötben itt mutatkoztam be az NB I-ben, azóta nyolcvankilenc élvonalbeli meccsen tíz gólt szereztem. Úgy érzem alapembere lettem ennek a csak magyarokból álló csapatnak, és nagyon jól érzem magam itt. De mindig szeretek valami viszonylag közeli elérhető célt kitűzni magam elé, ez most az, hogy olyan helyen tudjunk végezni, ami Európa Liga szereplést ér. Sok olyan lehetőség van a PAKSI FC-ben, amelyekért érdemes küzdeni, és remélem, hogy szép sikerek előtt állunk még."

 

Legfrissebb híreink