Aláírt a Honvéddal a Chelsea radarján is feltűnő tehetség

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

 
"Bár télen több angol csapat – köztük a Chelsea – figyelmét is felkeltette Temesvári Attila, a tehetséges védő a tavaszi szezonra is maradt a Budapest Honvédnél, sőt! A 18 esztendős labdarúgóval szerződést hosszabbított klubunk, az új megállapodás pedig 2022. december 31-ig érvényes.
 
„Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy jelentős múlttal rendelkező és komoly klub szerződést hosszabbított velem – kezdte Temesvári Attila. – A célom, hogy megháláljam a bizalmat és beváltsam a hozzám fűzött reményeket. Mindenképpen szerettem volna maradni, szeretném viszonozni a Honvédnak, hogy hittek bennem, hogy évek óta építenek, ezért egyértelmű volt, hogy hosszú távra írjak alá. Szeretnék minél hamarabb bekerülni az NB I-es csapatba, alapemberré válni, és ha majd úgy alakul, akkor egy külföldi szerződéssel anyagilag is segíteni a klubot. Tavaly nyár óta készülök az NB I-es kerettel, úgy érzem, sokat fejlődtem, bízom benne, hogy a mostani nyáron már a kezdőcsapat közelébe kerülök.”
 
Temesvári Attila az elmúlt másfél hetet az U19-es válogatottnál töltötte, a nemzeti együttessel az Európa-bajnoki selejtező elitkörében szerepelt. S bár a továbbjutás nem sikerült, a védő elmondta, sok tapasztalatot gyűjtött, és úgy érzi, hogy azonban a két meccsen, ahol lehetőségeket kapott (a norvégok és a horvátok ellen), ott jól ment neki a játék. Nagy dolog lett volna a továbbjutás, de így is rengeteg tanulsággal szolgált a három mérkőzés, amit a folytatásban is lehet majd hasznosítani."

Legfrissebb híreink