"Akár bajnokok is lehetünk" - vélekedik a Honvéd új szerzeménye

Budapest - Nem a válogatottra koncentrál a hátvéd.

Forrás:

Laczkó Zsolt a Budapest Honvéd első igazolása a tavaszi szezonra. Marco Rossi már korábban is szorgalmazta a huszonkétszeres baloldali védőt megszerzését, a válogatott játékos kölcsönbe érkezett a szezon végéig, a szerződés lejárta után a Honvédnak opciós joga van rá. A védővel a beleki edzőtáborban beszélgetett a honvedfc.hu. 
 
 
"Többször is volt róla szó, hogy a Honvédba igazolok. Volt úgy, hogy nem tudtunk megegyezni, és volt olyan is, hogy rosszul döntöttem, most közel voltak az álláspontok, meg tudtunk egyezni, örülök, hogy Kispestre tudtam igazolni. Nagyon jó minden. Amikor ide igazoltam több emberrel is beszéltem, csak jó, és pozitív dolgokat mondtak a csapatról, a közegről, a klubról. Az edzéseken és az edzéseken kívül is jól érzem magam, csak jót mondhatok a játékosokról, a szakmai stábról és a csapatért dolgozó emberekről. Ez abszolút szimpatikus, mert nem mindig találni olyan közeget, ami ennyire jól működik" - mondta. 
 
 
Laczkó szerint a klub akár meg is nyerheti a bajnokságot. "A Honvéd legnagyobb riválisa saját maga lesz. A labdarúgásban minden hamar megváltozhat. Ha egy csapat nem koncentrál megfelelően, azt az ellenfelek azonnal kihasználják, akkor bizony nehéz dolgunk lehet. A csapatban meg van a kellő motiváció, a szervezettség, az egymásért való küzdés, ha ehhez még egy kis pluszt hozzá tudunk tenni, akkor az élen végezhetünk. A Honvédnak nem kell félnie senkitől, ez egyértelmű."
 
 
Az interjú a válogatottra is kitért. "Mindenki válogatott akar lenni az is, aki már volt és az is, aki még soha nem játszott nemzeti színű mezben. Azt nem mondanám, hogy lemondtam a válogatottságról, de jelenleg más a motivációm. Jelen pillanatban az a célom, hogy bekerüljek a Honvédba, egy jó szezont produkáljak, és jó eredményt érjünk el a szezon végén. Most ez foglalkoztat a legjobban."

Legfrissebb híreink