Ajándékokat adott a Kaposvár a Fehérvárnak - reakciók

Nikolic a rossz talajról és Pátkai válogatottságáról is megszólalt.

Forrás: rakoczifc.hu

Mint ismeretes, a MOL Fehérvár csapata magabiztos játékkal 2-0-ra nyert Kaposváron az NB I 12. fordulójának szombati játéknapján, így továbbra is vezeti a bajnokságot. A lefújást követően a két vezetőedző, Disztl László és Marko Nikolic értékelte a látottakat. 

 

Disztl László (Kaposvár): "Nehéz elkezdenem az értékelést,

mert azzal kell indítanom, hogy két nagy ajándékot adtunk a Vidinek a mérkőzés elején – gondolok a 11-esre és a kiállításra. Ilyen hibákat mi nem bírunk el.

 

A gól és az emberelőny magabiztossá tette a Vidit, játszották a játékukat. 0-1-nél úgy éreztük, hogy lehet esélyünk az egyenlítésre, voltak is lehetőségeink például pontrúgások után, de nem találtunk be, a második gólt pedig ismét egyéni hiba után ajándékoztuk az ellenfélnek. Rengeteget dolgoztunk ma, sokat tettünk egy jó eredményért, de hátul nagyokat hibáztunk, a kapu előtt nem volt szerencsénk, így a sok munka mellett is csak nulla pont jár a mai napért."

Élő közvetítés és a gólok története a 12. forduló szombati meccseiről - NB1.hu

 

Marko Nikolic (MOL Fehérvár FC): "Nem szeretnék nagy szavakat használni, nyertünk, nagyon fontos három pontot szereztünk, jelenleg vezetjük a tabellát, de még nagyon sok van hátra, szóval minden nap dolgozunk tovább a céljainkért. Úgy gondolom, hogy mi voltunk a jobb csapat, főleg az első félidőben sok helyzetünk volt, végig irányítottuk a találkozót, igaz, az ellenfél kapusának kiállítása után persze könnyebb dolgunk volt. A helyzetkihasználással továbbra sem vagyok elégedett, hamarabb befejezhettük volna a találkozót, lőhettünk volna több gólt is ma este, de az pozitív, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy Kaposvárra is elutaztak és biztatták a csapatot.

Pátkai Máté nagyon fontos tagja a csapatnak, a nehéz talaj ellenére végigjátszotta a találkozót, nagy energiákat mozgósított és jól teljesített. Ha az a kérdés, hogy készen áll-e arra, hogy a válogatottban ott legyen a pályán, azt tudom mondani, hogy igen, de természetesen nem az én dolgom ezt eldönteni."

Legfrissebb híreink