Abszolút csalódás lehet a Fradi idei szezonja

Mezőkövesd – Kiesés esetén valószínűleg semmit nem nyernek idén a zöld-fehérek.

Forrás: www.fradi.hu

Ma, 19.45-kor a DVTK ellen lép pályára a Ferencváros a Magyar Kupa negyeddöntőjének második mérkőzésén. Az első találkozót a zöld-fehérek nyerték 2-1-re, ennek ellenére nem könnyű sétagaloppra számíthatnak a mezőkövesdi visszavágón. A hazaiak ugyanis úgy néz ki, hogy magukra találtak Bódog Tamás irányítása alatt, hiszen a hétvégi bajnokin magabiztosan nyertek az Újpest ellen, a múlt heti kupameccs első félidejét pedig az Üllői úton is dominálták, és csak az utolsó percben szenvedtek vereséget.

 

Amennyiben ma nem jut tovább a Ferencváros, az egész szezonja rámehet, hiszen a kispesti vereségük után a bajnoki címvédésre sem sok esélyük maradt. A Diósgyőr pedig, annak ellenére, hogy elsődleges célja az élvonalbeli tagságuk megérzése, nem mondott le a kupagyőzelemről sem.

 

- Jobban örültem volna, ha 1-1-re végzünk, mert akkor nem nekünk kellene futni az eredmény után – nyilatkozta Bódog Tamás. - Nem sok hiányzott hozzá, de látszott, hogy amit játszottunk, az működik, és a játékosok is elhitték, hogy van haszna a munkának. A hétvégén jött ehhez egy kis sikerélmény is, így tudunk nekivágni a keddi találkozónak… Rajtuk van a teher, biztosan a legjobb csapatukkal kezdenek. Alaposan kielemeztük a Honvéd elleni találkozót, és idegenben személyes tapasztalatokat is szereztünk… Nagyon bízok a szurkolók támogatásában a keddi mérkőzésen, mert az Újpest elleni találkozón is nagyon sokat segítettek azokban a nehéz pillanatokban, amikor szépített az ellenfelünk. Jó lenne egy piros-fehér folyosón utazni a mérkőzésre, ahol a játékosok láthatnák, milyen sokan állnak mögöttük. A meccsen pedig mindenki piros mezben, piros sálban, piros sapkában adja meg azt a pluszt, ami szombaton is győzelemre segített minket!

 

Folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei - NB1.hu

Tovább folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei

 

A Ferencváros honlapjának nyilatkozó Thomas Doll szerint a Honvéd elleni teljesítményüknél mindenképpen több kell, ha tovább akarnak jutni.  - A DVTK-nak sok jó játékosa van, tudnak erőteljesen játszani, de sokszor hosszú labdákkal is próbálkoznak. Ez ellen kell receptet találnunk. Ha úgy játszunk, mint ahogyan azt múlt héten tettük ellenük a második félidőben, nagy esélyünk lehet arra, hogy az elődöntőbe kerüljünk – mondta Doll.

 

Magyar Kupa-negyeddöntő, visszavágó:

DVTK–FTC

Április 4., kedd, 19.45

Mezőkövesd, Városi Stadion

A párharc állása: 1-2

Legfrissebb híreink