A ZTE edzőjének szavai a két kihagyott büntetőre - reakciók

Kuttor és az igazság.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Az NB I szombati játéknapjának egyik legérdekesebb mérkőzése a Zalaegerszeg-Mezőkövesd összecsapás volt. Az 1-1-es döntetlennel záruló találkozón a hazaiak annak ellenére nem tudták megszerezni a győzelmet, hogy két tizenegyest is rúghattak - mind Babati, mind Radó büntetőjét hárította azonban Szappanos, így a matyóföldiek tovább őrzik jó szériájukat. A lefújás után a két tréner értékelt. 

 

Dr. Dobos Barna (ZTE): “Az első félidő nagyon kiegyenlített volt, és bár voltak védekezési hibáink, amik közül egyet megbosszultak, de már ekkor is egy ki-ki meccset láthattak a nézők. A második félidőben jól állt be Ikoba, azt viszont sajnálom, hogy a tizenegyeseink kimaradtak, ezért ma elmaradt a győzelem.  Jó a támadójátékunk, pozitív a gólarányunk, védekezésben viszont van még mit gyakorolnunk, valamint

ki kell alakítani azt, hogy egy büntetőnél a kijelöltek közül az álljon oda, aki úgy érzi, mindenképp be fogja rúgni.

 

Megyünk tovább, biztató, hogy az elmúlt fordulókban az élcsapatokkal teljesen fel tudtuk venni a versenyt.”

Élő közvetítés és a gólok története a 12. forduló szombati meccseiről - NB1.hu

 

Kuttor Attila (Mezőkövesd): "Két jó csapat mérkőzésén, idézőjelben igazságos döntetlen született,

mondom ezt úgy, hogy két tizenegyese volt az ellenfélnek.

 

Tudtuk, hogy nem lesz könnyű feladatunk, mert jó csapat a Zalaegerszeg, annak ellenére, ahogyan áll a tabellán. Azt gondolom, ezen a mérkőzésen mindent figyelembe véve, ez volt a maximum, amit kihozhattunk belőle."

Legfrissebb híreink