FTC-ZTE: A zalaegerszegiek pontosan tudják, Rebrov nem köntörfalazott

Egyedi mezben lépnek pályára a vendégek.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros kedden 1-0-s vereséget szenvedett a Dinamo Kijev otthonában, így eldőlt, hogy nem kerül át az Európa-ligába. A zöld-fehérek immáron csak a hazai sorozatokban (bajnokság, Magyar Kupa) okozhatnak örömet a drukkereknek. Szerhij Rebrov csapata szombaton a Zalaegerszeget látja vendégül. A két gárda augusztusi bajnokiján a zöld-fehérek 2-1-es győzelmet arattak a ZTE otthonában. Rebrov úgy véli, a listavezető és eddig veretlen Fradinak a dolgát mindig megnehezíti a zalaegerszegi alakulat.

"Sosem könnyű a ZTE ellen játszani, eddig mindig szoros mérkőzéseket vívtunk ellene. A ZTE intenzív futballt játszik, most is erre készültünk.

 

Véget ért a nemzetközi kupaszereplésünk, mostantól a hazai bajnokikra és a kupamérkőzésekre kell koncentrálnunk. Szombaton is győznünk kell, ha szeretnénk megvédeni a címünket és újra eljutni a Bajnokok Ligájába" - fogalmazott a fradi.hu-nak az ukrán tréner.

 

A ZTE az előző kanyarban nagyon fontos három ponttal gazdagodott a Mezőkövesd ellen, így némi levegőhöz jutott. Boér Gábor tisztában van azzal, hogy nagyon nehéz dolguk lesz a Groupama Arénában, de mivel sportemberek, bíznak a meglepetésben.

 

"Egy nehéz összecsapás előtt állunk, ahol pontosan tudjuk, hogy az ellenfelünk milyen játékerőt képvisel. Tiszteljük is az eredménysorát, ettől függetlenül sportemberek vagyunk és nyerni szeretnénk.

 

Igyekszünk kompenzálni a különbségeket és meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő. Nem is egy mérkőzésben gondolkodunk, 10 nap leforgása alatt 4 találkozót kell lejátszanunk. Fontos, hogy jól összeállítsuk a stratégiánkat és olyan döntéseket hozzunk, hogy mindegyik összecsapáson a lehető legjobb állapotban legyen a csapat. Elengedhetetlen, hogy ezt a két hetet eredményesen teljesítsük és jó érzésekkel zárjuk le az őszi szezont, illetve nyugodtan készülhessünk a tavaszra. A hétvégi meccsel kapcsolatban biztos vagyok, hogy mindenkinek plusz motivációt jelent, hogy egy ilyen minőségű csapat ellen, egy ilyen szép stadionban játszhat. Magabiztos játékot várok a srácoktól!" - hangsúlyozta a ztefc.hu-nak Boér.

Az nb1.hu-n pénteken olvashattak arról, hogy az egerszegiek egyedi mezben fognak kifutni a pályára:

Fradi-ZTE: egyedi mezben a vendégek - kép - NB1.hu

 

A Fradi-ZTE meccs 17 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink