A Vidi védője elmondta, miért küzdenek

Csapattársainak is üzent.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint ismert, az NB I 22. fordulójában szombaton 17 órától a MOL Fehérvár a DVTK-t fogadja. 

A székesfehérváriak nincsenek könnyű helyzetben, az utóbbi meccsek gyenge eredményei miatt lényegében elúszott a bajnoki cím, ez pedig Márton Gábor vezetőedző állásába került - az ő helyére ideiglenesen Szalai Tamás pályaedző ül le. Mindeközben a DVTK a bennmaradásért küzd - mindezeket pontosan tudja a Vidi védője, Stopira.

"Mint mindig, ezúttal is nehéz mérkőzés vár ránk. Ellenfelünk célja a bennmaradás, jó játékosok alkotják a DVTK keretét és azt is láttuk, ha jó napot fognak ki, akkor képesek bármelyik csapat dolgát megnehezíteni, eddigi egyedüli csapatként nyerni tudtak az éllovas FTC otthonában is. A DVTK az életéért, mi pedig a becsületünkért küzdünk. Nagyon rossz széria van mögöttünk, de bizakodó vagyok, hogy szombat este végre újra sikerül visszatalálnunk a győztes útra. Célunk egyértelműen a három pont megszerzése, ehhez azonban minden pályára lépő Vidi-játékosnak 100%-ot kell nyújtania az első perctől az utolsóig" - fogalmazott a klub honlapjának.

A fehérváriak jelenleg a 3. helyen állnak a tabellán, míg a miskolciak sereghajtók - mondani sem kell, mindkét csapatnak kellenének a pontok...

Legfrissebb híreink