A Vidi edzője megmondta, kik az igazi szurkolók

A figyelem középpontjába kerülő állításokat tett.

Forrás:

Megnyerte a Vidi a Mezőkövesd elleni bajnokiját, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón ismét a figyelem középpontjába kerülő állításokat tett Marko Nikolics, a fehérváriak szakvezetője a klub honlapjának a jelentése szerint:
 
„A Mezőkövesd egy jó formában lévő erős csapat, amely ellen szervezetten és egységesen kellett játszani, hogy miénk legyen a három pont. Gratulálok a játékosoknak, megérdemelték a győzelmet, okosan futballoztak ma este. Kemény ritmusban játszunk, sokat utazunk, Cigándon voltunk a hétvégén, most következik a DVTK elleni bajnoki, majd irány London, utána pedig az MTK-t fogadjuk. Szerencsére elkerülnek minket a sérülések, igyekszünk kicsit rotálni is a keretet, hogy formában tartsuk a játékosokat és egészségesek maradjanak. Köszönöm szépen azoknak a szurkolóknak, aki ma is itt voltak, ők tényleg igazi szurkolók! Nem értem, ha az európai meccsen kint van 15 000 néző, akkor egy bajnokin miért nincs 2-3000 drukker a lelátókon, emiatt csalódott vagyok.”
 
A vezetőedzőt emlékeztették arra az újságíró kollégák, hogy úgy tűnt, nagyon szívére vette a mezőkövesdi gólt megelőző bírói ítéletet.
 
„Ez egy profi liga, mi profi csapat vagyunk, mindenki más is dolgozzon eszerint. Mindegy, hogy mi az eredmény, vagy az, hogy a találkozó első, vagy utolsó perce van. Ennyit tudok ezzel kapcsolatban mondani. Valamint még azt, hogy ha már így alakult, örültem a pályán lévő és a padon ülő játékosok reakcióira, mert látszik, hogy érdeklik őket a részletek is és van bennük érzelem.”

Legfrissebb híreink