A Vidi edzője Dzsudzsákról nyilatkozott

Megtapsolták a sajtótájékoztató végén.

Forrás:

Az FTC-Vidi (2-2) mérkőzés után Marko Nikolics, a Vidi vezetőedzője értékelt. Változtatás nélkül következik a fehérváriak beszámolója:
 
"Marko Nikolics: 
 
"Gratulálok a játékosaimnak, nem is tudom honnan szerzik ezt a rengeteg energiát egy ilyen hihetetlen sűrű nyári sorozat után. Gratulálok a hazaiaknak is, mert ők is a győzelemre játszottak, szóval ez egy jó mérkőzés volt. A szurkolók biztosan jól szórakoztak, mi, edzők kevésbé. Érzésem szerint kontrolláltuk a találkozót, de úgymond olcsó gólokat ajándékoztunk a Ferencvárosnak. Igaz, nyernünk végül nem sikerült, de büszke vagyok a fiúkra, ma is mindent kiadtak magukból, már sokszor elmondtam, de ettől még igaz: igazi harcosokról van szó! Anel Hadzicra, Stopirára és Marko Scsepovicsra sem tudtam számítani a kezdőben, meccs közben is változtatni kellett, így például Hangya Szilveszter bemutatkozhatott a Vidiben. Az eredmény? Ha azt nézzük, hogy egy pontot szereztünk, akkor nem vagyok boldog, ha azt nézzük, hogy 0-2-ről álltunk fel, akkor nem olyan rossz. Az egyenlítő gól után is mentünk előre, nem elégedtünk meg a döntetlennel. Most lesz négy napja a játékosoknak pihenni, utána mindenire szükségük van egészségesen és játékra készen, hiszen 22 meccs vár ránk, 3 FIFA-szünettel – azaz szó szerint háromnaponta meccs vár ránk. Még valamit el szeretnék mondani! Gratulálok a játékvezetőknek! Nagyon nehéz dolguk volt, de néhány kis tévedést leszámítva jól vezették a meccset. Ez csak azért jutott eszembe, mert általában akkor kerülnek reflektorfénybe, ha hibáznak, de most jár nekik is az elismerés.
 
A sajtótájékoztatón szóba kerültek az átigazolások és Huszti Szabolcs is. 
 

"Bővebb keretre van szükségünk ez tény, remélem, egy játékost hamarosan bejelenthetünk, de ebben nem én vagyok az illetékes. Neveket nyilván nem mondok, de önök az újságírók, biztosan tudják már kiről van szó (mosolyog – szerk.). Dzsudzsák Balázs? Tisztelem szakmailag és emberileg is. Szerintem minden Magyarországon dolgozó edző örülne, ha az ő csapatában lenne." 
 
"Huszti Szabolcs ma leckét adott tiszteletből. Nem mint focista, hanem mint férfi és sportember. Egyébként nyolc napig nem edzett, nagyon magas láza volt, sajnos a gyermekeitől elkapott egy betegséget. Úgy volt, hogy nem játszik, de amikor Marko szólt, hogy nem tudja vállalni, betettem a csapatba. Olyan személyiségű és kvalitású játékos, hogy megoldotta a feladatot, a gólja pedig talán Isten ajándéka volt. Egyébként nem szeretném ismételni magam, már sokszor elmondtam: az olyan játékosokat, mint Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs, Huszti Szabolcs vagy éppen Juhász Roland tisztelniük kéne a magyar labdarúgás kedvelőinek." 
 
A sajtótájékoztató végén egyébként a sajtóterem egy része megtapsolta vezetőedzőnket, szép jelenet volt."

Legfrissebb híreink