A vezérigazgató mondta meg, mikorra lesz kész a Fradi!

Rebrovról is beszélt Orosz Pál.

Forrás:

 

A fradi.hu készített hosszú interjút Orosz Pállal, a zöld-fehérek vezérigazgatójával. A szakvezető elmondta, mikorra lesz kész a csapat, és őszintén nyilatkozott Szerhij Rebrov vezetőedzőről is.

 

"A nemzetközi porondot tekintve az lesz a legfontosabb, hogy a télen úgy összeálljon egy stabil keret, hogy a tavaszi időszakot már a selejtezőkre való felkészülésként is tudja végigcsinálni a csapat. És, hogy olyan állapotba kerüljünk, hogy nyáron ne kelljen kapkodni, újabb játékosok után rohanni. Persze elképzelhető, hogy akkor is érkezik majd valaki, de a leglényegesebb most, hogy egy, a nemzetközi szereplésre szinte véglegesnek tekinthető kerettel tudjunk nekimenni a tavasznak.

 

Szerhij nagyon szigorú ember, nem az a „havertípus”, de nem is azért hoztuk. Nagy fegyelmet tart, nagy respektje van a játékosoknál. Lehet látni, hogy milyen iskolából jött, azt a stílust érvényesíti itt is. Szerintem jót tett a csapatnak, hogy nagyon konkrét feladatkörök vannak, meg van határozva, kinek mi a dolga, mit vár el tőlük a pályán. De ahhoz, hogy ezt mindenki elsajátítsa – játékrendszerben és kondicionálisan egyaránt -, idő kell. Ez még nem az a végleges játék, mint amit látni fogunk."

 

Egyelőre jól gyümölcsözik a kapcsolat - a Fradi vezeti a bajnokságot. 

Legfrissebb híreink