nb1.hu

A Vasast és a Pécset is megbüntette az MLSZ – részletek

A Siófok szektorbezárást is kapott.

Ismét ülésezett a Fegyelmi Bizottság. A FEB-től a Vasas és a Pécs pénzbüntetést kapott, emellett a siófokiaknak a szektorbezárás mellett fizetniük is kell. Íme a döntésekről szóló közlemény:

"NB I

A FEB összevont eljárás alapján a Vasast a MOL Fehérvár FC elleni hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi

NB II

A FEB a PMFC–Szeged-Csanád GA mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezés bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB tárgyalás megtartása után az MTK Budapest–Siófok mérkőzéssel kapcsolatban a Siófokot a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezés bekiabálása és a mérkőzés után a stadion közvetlen környezetében történt rasszista megnyilvánulása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá 1 soron következő hazai bajnoki mérkőzésén szektorbezárásra kötelezi."
 

Kapcsolódó hírek