A Vasas visszaszólt Thomas Dollnak

Budapest - Nem csak a sajtónak címezte tévesen a szavait.

Forrás:

Thomas Doll, az FTC vezetőedzője a szombati Vasas-FTC bajnoki mérkőzés után erőteljes kritikával illette a csapatuk számára felkínált öltözőt. Mint az nb1.hu megírta, a sajtót is tévesen illette kritikával ebben az esetben.
 
A Vasas FC az alábbiakban reagál a német tréner szavaira:
 
"Mint ismeretes, a Vasas FC csupán bérli az Újpesttől a stadiont és annak öltözőit. A lila-fehér klub a saját hazai öltözőit nem bocsátja a Vasas FC rendelkezésére. Így a Vasas FC a vendégöltözőt használja, míg a Vasas FC ellenfelei egy, az MLSZ licensz bizottsága által akkreditált harmadik öltöző helyiséget használhatják. 
 
A Vasas FC ezt tudja kínálni a vendégcsapatok részére, amelyet eddig egyetlen más együttes sem illetett kritikával, mivel mindegyik tudomásul vette a kialakult kényszerszülte helyzetet.
 
Az is közismert, hogy a hazai stadionrekonstrukciós program még nem fejeződött be, ezért kényszerül a Vasas FC is más stadionokban lejátszani hazai találkozóit. 
 
A Vasas FC reményét fejezi ki, hogy a várhatóan 2018 nyarán elkészülő új Illovszky Arénában minden vendégcsapatot jobb körülmények között tudunk fogadni, mint jelenleg a Megyeri úti albérletben."
 

Bánhatja a Fradi? - NB1.hu

Bánhatja a Fradi?

Legfrissebb híreink