A válogatott szerint nem foglalkozik a Vidi a Fradival

Küzdelmes bajnokira készül.

Forrás: molvidi.hu

Miután hét közben a kupában sikert aratott a Vidi a Ferencváros ellen, most új kihívásra készülnek a csapatok. A székesfehérváriaknak a hatodik helyezett Mezőkövesd ellen kell bizonyítaniuk a bajnokságban, és a három pont megszerzésével tapadni tovább a nyolc ponttal jobban álló Fradira.
 
Pátkai Máté, a Vidi válogatott középpályása viszont hangsúlyozta, nem az FTC-re figyelnek, és a bajnoki tabellán lévő különbségre, csakis a következő meccsek megnyerésére. Számolgatni ráérnek később, ha megszerezték az összes még elérhető pontot. 
 
– Hazai pályán nem is lehet más célunk, csak a győzelem. Azt azonban ezúttal is el tudom mondani, amit minden mérkőzés előtt, azaz egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Mezőkövesd is egy roppant szervezetten játszó csapat. Ráadásul, ahogy néztem, a hétközi kupamérkőzésen nem az alapcsapatukkal álltak fel, ebből arra következtetek, hogy számukra a bajnokság sokkal fontosabb, mint a Magyar Kupa – kezdte Pátkai a Vidi honlapján. – Szombat este két olyan együttes találkozik a Fehérváron, melyek számára roppant fontos a 3 pont megszerzése, éppen ezért küzdelmes, izgalmas mérkőzést várok. Amennyiben sikerül a hétközi, Ferencváros elleni formánkat átmenteni szombatra is, akkor itthon fogjuk tudni tartani a három pontot. Egyébként nem nézzük azt, hogy milyen eredményt ér el a Ferencváros az adott fordulóban. Csak saját magunkkal foglalkozunk, nyilván 27 pontot szeretnénk szerezni az utolsó kilenc fordulóban - ha ez sikerülne, akkor lehet reális esélyünk arra, hogy megvédjük a bajnoki címünket – zárta szavait.
 
A Mezőkövesdnek is nagyon fontos lenne a három pont begyűjtése. Bár ezzel még nem tudnának előrelépni a hatodik helyről, de biztosíthatnák, hogy a mögöttük tömörülők nem előzik meg őket, illetve ha minden eredmény jól alakul számukra, még a dobogó is kézzelfogható közelségbe kerül számukra.

Legfrissebb híreink