A tetteknek következménye van Újpesten

Ami az egyik oldalon értékes, az a másikon nem.

Forrás: Halmai Balázs/dvsc.hu

 

Mint ismeretes, az Újpest és a DVSC 1-1-es döntetlent ért el szombaton az NB I dobogóért zajló rangadóján, így továbbra is a debreceniek állnak a harmadik pozícióban a tabellán. A lefújást követően a két tréner értékelte a látottakat.

 

Nebojsa Vignjevics (Újpest): – Sok lehetőséget alakítottunk ki, több szituációban is veszélyesek voltunk, de ezeket nem tudtuk befejezni góllal. A vendégek Tőzsér lévén egy kontratámadás alatt megbosszulták a kihagyott akcióinkat, és így megtették azt, amit eredetileg akartak, nem veszítették el idegenben a mérkőzést. A mai napon a mutatott játékkép alapján megérdemeltük volna a győzelmet és vele együtt a három pontot, de ha nem lőjük be a helyzeteinket, annak ez lesz a következménye.

 

Herczeg András (DVSC): – Ezt az egy pontot értékelnünk kell, hisz az volt a szándékunk, hogy legalább egy döntetlent szerezzünk. Az első félidőben sajnos sok labdát elpasszoltunk, a második félidőre azonban feljavultunk, voltak helyzeteink és jött is a gól. Értékes számunkra a döntetlen.

Legfrissebb híreink