A távozó Gróf szerint ezért bukta el a Honvéd a kupadöntőt

Csodálatos élménnyel gazdagodott a kapus.

Forrás:

Ahogy honlapunkon ma is megírtuk, Gróf Dávid valószínűleg utolsó meccsét játszotta a Honvédban. A kapus minden bizonnyal a Fradiban folytatja a pályafutását, állítólag hétfőn írja alá a szerződését az új csapatánál. A 30 éves futballista búcsúja nem párosult kupagyőzelemmel, mivel a MOL Vidi 2-1-re győzte le a kispestieket. Ugyan a szünetben még a fővárosiak vezettek, de Marko Nikolics csapata a második játékrészben ritmust váltott, és ezzel megszerezte a serleget. 
 
Gróf az M4 Sportnak azt nyilatkozta, hogy a Honvéd az első félidőben abszolút kézben tartotta az összecsapást, neki sem akadt igazán dolga. A hálóőr úgy gondolja, ha ebben a periódusban még egy gólt szereznek, valószínűleg megszerzik a trófeát. Gróf szerint a második játékrészben többet hibáztak, és mindkét találatot elkerülhetőnek gondolta.
 

Magyar Kupa: drámai hajrá döntött a trófeáról - videó - NB1.hu

 

Gróf Horváth András sérülése miatt léphetett pályára a fináléban. Ezzel kapcsolatban elmondta, társa a menetelés során főszerepet vállalt. Hozzátette, fantasztikus élmény volt ilyen stadionban, ennyi szurkoló előtt szerepelni. 
 
 

Legfrissebb híreink