A szurkolóktól kapta legszebb karácsonyi ajándékát a Vidi védője

Székesfehérvár – Stopira elégedett az elmúlt fél évével.

Forrás:

A Videoton hivatalos honlapja készített interjút a csapat egyik legjobbjával, Stopirával. A zöld-foki-szigeteki válogatott játékos elmondta, nagyon boldog a klubnál, elégedett az őszi szezon eredményeivel és azt is elárulta, hol töltötte a téli szünetet.
 
„Mindent figyelembe véve úgy érzem, hogy pozitívan tekinthetünk vissza az őszi szezonunkra. Menet közben ugyan voltak olyan mérkőzéseink, melyeken nem sikerült jó eredményt elérnünk, a legnagyobb csalódást pedig a kupakiesés okozta számunkra, azt azonban mindenképp sikernek értékelem, hogy az első helyről várhatjuk a bajnokságban a tavaszi rajtot. Emellett pedig a nemzetközi kupában is tisztességgel helytálltunk, ráadásul egy olyan időszakban, amikor épp nagy változásokon ment keresztül a csapat, hiszen új edző, és sok új játékos érkezett a nyáron” – értékelt Stopira. 
 
Azt sem bánja a Vidi légiósa, hogy mostanában új szerepkörben kapott lehetőséget a kezdőben.
 
„Az utolsó néhány forduló számomra igazán különleges volt, hiszen korábban sosem játszottam középső védőként, de ezért vagyok itt a Vidiben, hogy ott segítsem a csapatot, ahol tudom. A mérkőzések során a védőtársak, Viníciusszal az élen, nagyon sokat segítettek nekem, de igaz ez Juhász Rolandra is. Ahova az edző rak, azon a poszton akarom a legjobb teljesítményt nyújtani, amennyiben a jövőben is a védelem közepén számít rám a mester, akkor ott fogok játszani, nincs ezzel semmi probléma. Én egy olyan típusú játékos vagyok, aki szereti a kihívásokat.” 
 
„A karácsonyt otthon töltöttem a családommal, és volt alkalmam találkozni azokkal a barátaimmal is, akiket nyár óta nem láttam. Emellett igen komoly edzéstervet kaptunk a téli szünetre, úgyhogy biztos, hogy jó állapotban fogjuk elkezdeni január elején a felkészülést” – mesélte a védő.
 
„Idén az egyik legszebb karácsonyi ajándékot egyébként a Vidi-szurkolóktól kaptam, hiszen leírhatatlan érzés volt számomra, amikor megtudtam, hogy bekerültem az elmúlt 75 év vidis álomcsapatába. Nagyon jó érzés érezni a szurkolók szeretetét és bizalmát, én pedig mi mással is hálálhatnám ezt meg, mint azzal, hogy tavasszal is minden mérkőzésen száz százalékot fogok nyújtani. Azon vagyunk, hogy a szezon végén megszerezzük a klub történetének harmadik bajnoki címét! Természetesen minden Vidi-szurkolónak boldog új évet kívánok!”

Legfrissebb híreink