A szakmai stáb tagjainak üzent a Kisvárda edzője

Tudja, mi kell az előrelépéshez.

Forrás:

Két vesztes mérkőzés után távozott a Kisvárda kispadjáról Kondás Elemér, akit előbb ideiglenesen Kocsis János, majd az ötödik fordulótól, Dajka László váltott. Utóbbi kinevezése jó húzásnak bizonyult, mert a gárda elkezdte gyűjtögetni a pontokat.
 
Nyugodtan kijelenthető az is, hogy elkezdett működni a kémia a vezetőedző és a játékosok között, a csapatnak és a játékának lett arculata, egyetlen ellenfél sem mehet biztosra már az ellen a Kisvárda ellen, mely gárdát a feljutásakor szinte mindenki biztos kiesőnek titulált.
 
A Kisvárdának tetemesnek mondható, 7 pontos előnye van az utolsó Haladáshoz képest, a már bennmaradó helyen tanyázó DVTK 1 egységgel előzi meg. És a jelek szerint Dajka László azt is tudja, mi a legfontosabb a további előrelépéshez:
 
„Más célunk nem lehet, mint a bennmaradás. Továbbra is mi vagyunk a legkevésbé összeszokott csapat, de alakulunk. Bizonyítani kell tavasszal, hogy jobbak lettünk. Ebben a rendszerben senkit nem lehet leírni, amíg nem lesz vége a szezonnak, addig nem tud megnyugodni az ember és temetnie sem szabad magát. Az egységességet kell bizonyítani, ha ez meglesz, akkor fogunk pontokat szerezni. A játékosok tisztességgel és becsülettel dolgoztak. A szakmai stábnak kell még inkább egységes vonalat követnie, hogy a lehető legjobban segítse a játékosokat a jó eredmény érdekében” – mondta a tréner a szon.hu-nak.
 

Legfrissebb híreink