A Steaua-elnök botrányos dolgot tett az erdélyi csapattal

Megint kimutatta a foga fehérjét.

 

Hatalmas botrány rázza meg a román futballt, amelynek középpontjában - mint amúgy az esetek egy igen nagy százalékában - a Steaua (újabban hivatalos nevén: FCSB) elnöke, Gigi Becali áll.

 

Mint ismeretes, a bukaresti csapat sima vereséget szenvedett karácsony előtt a listavezető kolozsvári CFR-től, így egyre nagyobb hátrányban van a bajnokságban a riválishoz képest (ráadásul a FCSB a Sepsitől is megalázó zakót kapott a közelmúltban). Becali rögtön menesztette a klub edzőjét, Nicolae Dicát, majd most kész tényként jelentette be, hogy az új tréner Mihai Teja lesz.

 

Az a Mihai Teja, akinek jelenleg érvényes szerződése van az idén remekelő medgyesi Gaz Metannal. Hogy miért történt meg a bejelentés? Mert a Becalival megegyező Teja egyszer csak felhívta a Gaz Metan elnökét, hogy elmondja neki: aláír a Steauához. 

 

Természetesen Tejára komoly eltiltás várhat az abszolút váratlan ügy miatt. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Becali az edzővel együtt egy új játékos érkezését is közölte a sajtóval - aki éppenséggel a medgyesiek védője, Iulian Cristea. Hogy ezzel mi a gond? A Gaz Metanhoz az ő átigazolása kapcsán sem érkezett semmiféle információ...

Legfrissebb híreink