A Sopron papírforma szerint már bejutott a legjobb négy közé

Budapest – A hazaiak megérdemelten lőttek gólt a legvégén.

Forrás:

A Magyar Kupa negyeddöntőinek egyetlen olyan párosítása volt a mai, amelyikben ugye nem található meg élvonalbeli csapat. Ennek ellenére éles, kiélezett meccset láthatott a publikum, a Sopron idegenbeli győzelmével hatalmas lépést tett afelé, hogy bejusson a legjobb négy közé.

 

A vendégek Kapacina értékesített tizenegyesével szerezték meg a vezetést a 27. percben, 0-1! majd a 78. percben egy hosszan előrevágott labdával Erdélyi iramodott meg, aki bebiztosította a győzelmet (és a továbbjutást?), 0-2! Annak ellenére, hogy a hazaiak a 92. percben megérdemelten szépítenek, miután Csizmadia Csaba nyesését Pölöskey Péter fejelte a kapuba, 1-2! Supka Attila csapata tehát a továbbjutás küszöbére került.

 

LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
BUDAFOKI MTE–SOPRONI VSE 1–2 (0–1)

Promontor utca, 700 néző. V: Takács J.
BUDAFOK: Szabó B. – Margitics (Fekete M., 81.), Vaszicsku, Grúz, Vég – Kovács D., Csizmadia, Veszelinov, Vankó (Patkós, 81.) – Oláh L., Pölöskey P. Vezetőedző: Prukner László
SOPRON: Gelei V. – Fazakas, Sifter T., Póti, Németh M. – Csordás Sz. – Kapacina (Deme, 82.), Nagy P. – Garda (Fehér Z., 72.), Erdélyi, Gyürki (Soós, 60.). Vezetőedző: Supka Attila.
Gólszerző: Pölöskey P. (92.), ill. Kapacina (29. – 11-esből), Erdélyi (78.)

 

A visszavágót április 5-én rendezik meg.

Élő közvetítések a szerdai Magyar Kupa-meccsekről - NB1.hu

Élő közvetítés a Magyar Kupa-meccsekről

Legfrissebb híreink