A román válogatott elcsábítja a Kisvárda edzőjelöltjét?

Újabb fordulat jöhet az ügyben.

Forrás: kisvardafc.hu

Többször is jeleztük már, hogy Adrian Mutu lehet a Kisvárda új edzője. Egyébként az nb1.hu-n november 24-én megírtuk azt is, hogy Mutunál a román válogatott is képben van, és ennek most nagy jelentősége lehet.

Ezúttal a b1tv.ro számol be arról, hogy Mutu lesz a román nemzeti együttes új szövetségi kapitánya. A cikkből kiderül, hogy a Román Labdarúgó Szövetség elnöke, Razvan Burleanu megállapodott Mutuval. 

Legutóbb a román gárdát Mirel Radoi trenírozta. Mutu a román válogatottnál 2022 márciusában kezdheti meg a munkáját. 

Adrian Mutu este noul selecționer al naționalei de fotbal a României - B1TV.ro

 

A digisport.ro is úgy tudja, hogy valószínűleg Mutu lesz Románia új szövetségi kapitánya. Ahogy a cikkben fogalmaznak, a versenyfutás a végéhez közeledik. Állítólag Dan Petrescu szintén felkeltette a Román Labdarúgó Szövetség érdeklődését, de Petrescut a klubja, a CFR nem akarja elengedni.

"Rajta vagyok azon a listán, amin azok szerepelnek, akik esélyesek arra, hogy átvegyék a román válogatott irányítását. Ez pedig hatalmas megtiszteltetés" - fogalmazott korábban Mutu.

Adrian Mutu, gata să preia naționala! Ce s-a întâmplat cu varianta Dan Petrescu: "S-a luat hotărârea!"

 

A jelek szerint tehát nem Mutu lesz a Kisvárda új vezetőedzője, de elképzelhető, hogy lesz még újabb csavar a sztoriban...

FRISSÍTÉS:

12.55:

Legfrissebb híreink