A Puskás Akadémia végleg megszerzi a válogatott játékost?

Nagyot fordult vele a világ.

Forrás: pfla.hu

A MOL Fehérvár januárban jelentette be, hogy Géresi Krisztiánt kölcsönadta a Puskás Akadémiának. Ebből sokat profitált a 26 éves futballista, hiszen húzóemberré vált a felcsúti csapatban. Marco Rossi is felfigyelt Géresi teljesítményére, a szövetségi kapitány behívta a magyar válogatott legfrissebb keretébe a játékost. A mieinkre három vb-selejtező vár az elkövetkező napokban (itthon fogadjuk a lengyeleket, majd San Marino és Andorra otthonában vizitálunk). Amennyiben valamelyik meccsen lehetőséget kap Géresi, újoncot avatunk, hiszen korábban még nem viselhette a nemzeti együttesünk szerelését.

Géresivel egyébként nagyot fordult a világ, ugyanis korábban egy súlyos sérülés miatt (a gerincével akadtak gondjai) hosszú ideig nem tudott pályára lépni, végül egy műtétnek köszönhetően ért véget a fájdalmas periódus.

"Abba beleegyeztem, Lazáry úr végezte el a beavatkozást 2019-ben. A csigolyáim között észlelt, a bajt okozó úgynevezett mikromozgást egy stabilizáló sebészi beavatkozással megszüntette. A két csigolya közé implantátumot helyezett, ami később előírásszerűen becsontosodott" - nyilatkozta Géresi a Borsnak.

Ezt követően sem volt felhőtlen az élete, hiszen a combközelítő izmával gyűlt meg a baja. Ezen a gondon Fehér József segített, aki egy német sebészt ajánlott Géresinek. A felépülése óta pedig szárnyal a futballista. 

Géresi a Borsnak arról is beszélt, hogy a Puskás Akadémiánál remekül érzi magát, így nem zárható ki, hogy a felcsútiak végleg megvásárolják a játékjogát a Viditől. 

A magyar válogatott márciusi mérkőzései:

március 25., 20.45
Magyarország-Lengyelország

március 28., 20.45 
San Marino-Magyarország

március 31., 20.45 
Andorra-Magyarország

Legfrissebb híreink