A Puskás Akadémia edzője a sajtótájékoztatón is keményen kritizált

Nem köntörfalazott Hornyák Zsolt a diósgyőri zakó után.

Forrás: Puskás Aréna/Facebook

Vasárnap a Diósgyőr otthonában a Puskás Akadémia 3-0-s vereségbe futott bele. Az nb1.hu-n már beszámoltunk arról, hogy a lefújás után a felcsútiak vezetőedzője, Hornyák Zsolt az M4 Sportnak nagyon őszinte nyilatkozatot adott. Hornyák többek között arra mutatott rá, hogy a játékosai nem szeretik egymást.

Nagyon kiakadt a Puskás Akadémia edzője a miskolci zakó után - NB1.hu

 

A tréner a sajtótájékoztatón sem tett lakatot a szájára, hanem rávilágított a csapatnál lévő gondokra. Hornyák például a felcsúti játékosok hozzáállását is élesen bírálta. Emellett elmondta, olyan játékosra nincs szüksége, aki nem képes mindent megtenni a pályán.

"Óriási csalódás az eredmény számomra. Nagyon könnyen kaptuk az első gólt. Felkészültünk arra, hogy az ellenfél hosszú labdákkal próbálja megoldani az ellentámadást. Egy egyéni hiba miatt már az ötödik percben 1-0 volt. A második gólnál nem tudom, mit láttak a bírók. A csapatom hozzáállásáról is szeretnék beszélni. Az első félidőben semmi szív, semmi agresszivitás nem volt a játékban. A második félidőben tíz emberrel sokkal jobban játszottunk, ami óriási csoda számomra. Ha a fiúk, akikben bízok, így állnak hozzá a meccsekhez, csak nekem okoznak kárt. Nem 0-3-nál, hanem 0-0-nál kell beleadni apait-anyait. Mi nem vagyunk olyan csapat, amely félgőzzel lehoz egy mérkőzést 1-0-ra. Az öltözőben rendet kell tennem. Aki nem akar meghalni a pályán, csak azért jött ide, hogy pénz keressen, nincs helye a csapatban. Én vagyok felelős a taktikáért, de ezek nem taktikai hibák. Lehet többet mondtam, mint amennyit kellett volna, de ezt nem fogom magamba fojtani" - fogalmazott Hornyák Zsolt. 

FRISSÍTÉS: 20.01:

Speciális kezeléseket kap a Puskás Akadémia légiósa - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink