A pécsi vezetés nem nyit meg további szektorokat a Fradi-tábornak

Pécs – Az SZSZJN javaslatot tett azoknak, akik még nem jutottak jegyhez.

Forrás: SZSZJN/Facebook

Ahogy arról már korábban is szóltak a hírek, a pécsi vezetés tájékoztatása szerint továbbra is úgy tűnik, hogy a PSN Zrt. hajthatatlan és nem nyit meg további szektorokat a Ferencváros szurkolóknak. Mint arról beszámoltunk, tíz perc alatt elfogytak a vendégjegyek.  A legfrissebb fejleményekről a Fradi-ultrákat tömörítő SZSZJN adott tájékoztatást, amelyet változtatás nélkül közlünk. 

 

„Szurkolótársaink!

 

A pécsi vezetés tájékoztatása szerint jelenleg úgy tűnik, hogy a PSN Zrt. hajthatatlan és nem nyit meg további szektorokat a Ferencváros szurkolóknak.

 

Semmilyen racionális oka nincsen, hogy miért nem nyitják meg a déli lelátót szurkolótársaink számára. Normális helyeken örülnek, ha szurkolók akarnak menni a mérkőzésre.

 

Egyik internetes újságban azt olvashattuk, hogy nem vállalják a macerát, amit több Ferencváros szurkoló jelenléte okozna.

 

Mindenkinek lehet egy tippje, hogy miért nem nyitják meg valójában az üresen álló szektort…

 

A SZURKOLÓ NEM MACERA! A FUTBALL NEM POLITIKA!

 

 

Azt is hallottuk azonban, hogy nagyon sok szurkolótársunk aktivizálta magát és vásárolt belépőt a Szigeti út felőli északi ülőszektorba és úgy tűnik ez a pécsi vezetésnek sincsen ellenére. Azt mondták támogatják minden törekvésünket.

 

Azon szurkolóinknak, akiknek egyelőre nem jutott jegy azt javasoljuk, hogy vegyenek jegyeket az északi F-A jelzésű szektorokba. Kérjük a helyi Ferencváros szurkolókat, hogy lehetőségeikhez mérten segítsenek távol élő szurkolótársaik jegyhez jutásához.

 

Továbbá nyomatékosan felhívnánk mindenki figyelmét, hogy továbbra se üljön fel senki semmilyen provokációnak! Se a hatóságokkal, se biztonsági emberekkel, sem pedig a pécsi szurkolókkal ne konfrontálódjon senki!

 

Mindannyian emlékezhetünk a vecsési provokátorra, vagy a legutóbbi Hősök terés rendezvényünkön a tömegbe „Hajrá Fidesz” felkiáltással berohanó nőre is, akik bár derekasan próbálkoztak, mégsem sikerül botrány kirobbantaniuk.

 

VASÁRNAP TALÁLKOZUNK!

HAJRÁ FRADI!"

Legfrissebb híreink