A paksi védők elintézték a Vasast

Paks - Csatárerényeket villogtattak.

Forrás: Vasas FC

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Paksi FC-Vasas 3-1 (0-0)
Paks, 842 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Szabó J. (55., 62.), Lenzsér (72.), illetve Pavlov (72.)
sárga lap: Szivacski (82.)
kiállítva: Manjrekar (92.)
Paksi FC: Verpecz - Vági, Lenzsér, Zachán, Szabó J. - Simon Á. - Nikházi (Hahn, 71.), Papp K., Bertus, Kulcsár D. - Szakály D. (Haraszti Zs., 81.)
Vasas: Kamenár - Burmeister (Ferenczi, 85.), Manjrekar, Vaskó - Vergos (Pavlov, 72.), Vida, Berecz, Benes - Ádám, Gaál, Remili (Szivacski, 67.)
 
A Paks két védője három góljával tartotta otthon a három pontot a Vasas ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, szombaton. Az első félidőben mindkét gárda sok hibával futballozott, így igazi nagy helyzetet nem láthatott a kis létszámú publikum.
 
A fordulást követően kétszer is villant a Paks válogatott védője, Szabó János, aki előbb egy szöglet után fejjel, majd egy remekül eltalált lövéssel gyakorlatilag hét percen belül el is döntötte a három pont sorsát. A 72. percben szépített a Vasas egy hatalmas bombagóllal, de még ugyanebben a percben visszaállította a kétgólos különbséget a hazai csapat egy másik védő, Lenzsér Bence találatával. Ez megtörte a Vasast, amelynek a hátralévő időben már semmi esélye nem volt az egyenlítésre.
 
 

Élő közvetítés és a gólok története a 18. forduló meccseiről - NB1.hu

Élő közvetítés és a gólok története a 18. forduló meccseiről

Legfrissebb híreink