A Paks megőrizte veretlenségét - gólok története

Tomiszláv Szivics: "Jöhet a Partizan!"

Forrás: Paks

Az ukrán első osztályú csapat ellen is megőrizte az eddig veretlen felkészülési mérlegét a Paks
 
PAKSI FC - FK Zorja Luhanszk 1 - 1
Paks: Nagy G., Kővári R., Lenzsér B., Fejes A., Szabó J., Windecker J., Papp K., Könyves N., Hahn J., Remili M., Böde D.
Cserék: Holczer Á., Báló T., Bobál D., Gévay Zs., Fejős Á., Bor D., Herjeczki K., Szendrei Á., Bartha L., Kelemen D., Cseke B.
Gólszerzők: Kochergin 14’, Lenzsér 21’
 
GÓLOK TÖRTÉNETE
14. perc:  Kochergin lőhetett szabadon a kapunktól 18 méterre, nem hibázott. 0-1!
 
21. perc: Remili sarokrúgását követően Makharadze kapuba tartó fejest hárított, a kipattanó labdát közvetlen közelről Lenzsér vágta a kapuba. 1-1!
 
TOMISZLÁV SZIVICS ÉRTÉKELÉSE:
„Nagyon elégedett vagyok, hiszen egy olyan csapat ellen játszottunk 1-1-es döntetlent, aki két hét múlva az Európa-liga-selejtező második körében lép majd pályára. Ez is azt mutatja, hogy a Zorja Luhanszk egy jó csapat. A mérkőzés során minden olyan dolgot megoldottunk, amit eddig gyakoroltunk a felkészülés során. Kiválóan védekezünk, valamint fizikailag is fejlődünk. Nekünk volt több lehetőségünk, és nagyon sajnálom, hogy fiatal támadónk, Szendrei Ákos nem tudta gólra váltani helyzetét. Ettől függetlenül a teljesítményével elégedett vagyok, akárcsak mindenki máséval. A pénteki videózás során kielemezzük majd a vétett hibáinkat, amiből szerencsére nem volt sok, majd két edzéssel megyünk tovább, szombaton pedig jöhet a Partizan”

Legfrissebb híreink