A Mezőkövesdtől igazolt a Paks

Fél évre vették kölcsön a játékost.

Forrás: paksifc.hu

Sajbán Máté a Paksban folytatja a pályafutását. A 24 esztendős játékos az ősszel 107 percet töltött a pályán a Mezőkövesdben, a Honvéd ellen gólt is szerzett. Íme a paksiak közleménye az új játékosról:

Sajbán Máté gólja a Mezőkövesd Zsóry FC - Budapest Honvéd mérkőzésen

 

"Nagy örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk a mai napon fél éves kölcsönszerződést kötött a Mezőkövesd Zsóry FC-vel Sajbán Máté játékjogát illetően. A 24 éves középcsatár 2010-ben a Budapest Honvéd U15-ös gárdájából került az NBII-es Budaörsi SC U17-es korosztályos együtteséhez, majd két évvel később a felnőtt csapathoz. A Mezőkövesd 2019 nyarán igazolta le, ősszel pedig hét első osztályú és három Magyar Kupa meccsen bizonyíthatott, melyeken összesen négy találatot szerzett. A hétfő délután megkötött kontraktus végső vásárlási opciót is tartalmaz! 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Zsóri az NB II-ben is bizonyíthat - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

„Szeretnék segíteni a csapat támadójátékán, valamint egyúttal növelni az NBI-es mérkőzéseim számát, ezáltal pedig egészen biztos, hogy a tapasztalatom is gyarapszik majd. Bizakodóan érkeztem, tetszik a környezet és az épülő stadion is, jó hangulattal csatlakozom a kerethez. A meccsterhelésben még előre kell lépnem, de minden erőmmel azon leszek, hogy mihamarabb bevethető legyek” - fogalmazott Sajbán a papírok szignózását követően.

Újdonsült csatárunknak sok sikert és megannyi paksi sikerben gazdag eredményt kívánunk a tavaszra."

Legfrissebb híreink