A Mezőkövesd kulcsemberével erősíthet a Fradi

Nem lenne számára idegen a zöld-fehér klub.

Forrás:

A Mezőkövesd egyértelműen a mostani szezon üde színfoltja. Kuttor Attila csapata 11 meccs alatt 23 pontot szerzett, ezzel tapad a MOL Fehérvárra és a Ferencvárosra. A kövesdiek az előző fordulóban a Fradi otthonában is letették a névjegyüket, a rangadó 1-1-es döntetlennel zárult.

A meglepetéscsapat egyik húzóembere Cseri Tamás. A rutinos futballista ebben a szezonban 885 percet töltött a pályán az élvonalban, fellépéseit három góllal zárta. Cseri a Kaposvár, a  Puskás Akadémia és a Diósgyőr kapuját is bevette. 

Cseri a 2017/18-as idény óta erősíti jelenlegi alakulatát. Ám az nso.hu információ szerint hamarosan klubot válthat a 31 esztendős labdarúgó. Úgy hírlik, hogy a Ferencváros érdeklődését keltette fel Cseri. A középpályás számára nem lenne idegen a zöld-fehér klub, hiszen korábban a Fradiban nevelkedett. A 2006/2007-es szezonban tagja volt az FTC U19-es bajnokságban szereplő egyletének. 

Cseri egyébként későn érő típusnak tartja magát, emellett elmondta, hogy számára nagyon fontos a bizalom. Remek teljesítményének köszönhetően nem lenne elképzelhetetlen, hogy szintet léphet. 

Legfrissebb híreink