A magyar válogatottság is motiválja a DVTK húzóemberét

Nemrég hosszabbította meg a szerződését.

Forrás: dvtk.eu

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Márkvárt Dávid nemrég meghosszabbította a szerződését. A diósgyőri futballista ebben a szezonban 1260 percet töltött a pályán, a Loki és az Újpest kapuját vette be. 

DVTK: hosszabbított a szurkolók egyik kedvence - NB1.hu

 

Márkvárt eddig háromszor szerepelt a magyar válogatottban, de bízik benne, hogy hamarosan ismét magára öltheti a nemzeti együttesünk szerelését.

"Eddig háromszor szerepeltem a válogatottban, és aki egyszer odakerül, mindig visszavágyik. Az egyik legfőbb motivációm, hogy újra számítsanak rám, de látni kell, óriási a harc, mindenki be akar kerülne ebbe a szűk körbe. Igyekszem olyan teljesítményt nyújtani, hogy negyedszer is pályára léphessek" - nyilatkozta a 25 éves futballista az nso.hu-nak.

Márkvárt a beszélgetés során a szerződéshosszabbításról is beszélt. Elmondta, nagyon szeretik őt a szurkolók, ezt pedig a pályán szeretné meghálálni.

"A  pályán szeretném is meghálálni, hogy így szeretnek Diósgyőrben. A szurkolók hamar elfogadtak, gondolom, a futballom, a kitartásom és a személyiségem miatt. Megunhatatlan és felemelő érzés, amikor az utcán sétálva megállítják az embert csak azért, hogy készítsenek vele egy fotót, és sok sikert kívánjanak a következő bajnokihoz – ebből rengeteg erőt lehet meríteni" - fogalmazott a futballista.


 

Legfrissebb híreink