A magyar válogatott visszatérője és az energia

Mindhárom meccset említette.

Forrás: hajduk.hr

A magyar válogatottra novemberben három mérkőzés vár. Marco Rossi hétfőn keretet hirdetett az Izland, a Szerbia és a Törökország elleni mérkőzésekre. Az olasz szakember Gyurcsó Ádámra is számít, aki 2018 októbere után kapott ismét meghívót.

" A keretbe 2018 októbere után visszakerült Gyurcsó Ádám az M1 aktuális csatornának elmondta, jó formában érzi magát, ezzel együtt meglepődött a behívásán.
    
"Örülök, hogy ismét számításba kerültem, minden edzésen bizonyítani akarom, hogy helyem van a válogatottban. Ha nem is lesz telt ház Izland ellen a járvány miatt, de kinn lesz sok ezer ember, ami annyi energiát ad, hogy én csak győzelmet tudok elképzelni. Szeretnék mindhárom meccsen pályára lépni" - jelentette ki a Hajduk Split csatára.
    
A magyarok jövő csütörtökön Izland csapatát fogadják az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében, a győztes kijut a részben hazai rendezésű, 2021-re halasztott kontinensviadalra. Ezt követően három, illetve hat nappal Szerbia és Törökország válogatottját látják vendégül a Nemzetek Ligája B divíziójának ötödik és hatodik fordulójában" - írja az MTI.

 

Legfrissebb híreink