A magyar válogatott játékos reagált a bolgárok hajmeresztő felvetésére

Neki is hiányzik a futball.

Forrás: mlsz.hu

A magyar válogatott az eredeti forgatókönyv alapján március 26-án (csütörtökön) lépett volna pályára Szófiában. Ám a Bulgária elleni mérkőzést is elnapolták a koronavírus miatt. Jelenleg úgy fest, hogy a két együttes június 4-én csaphat össze egymással. Amennyiben a mieink két vállra fektetik a bolgárokat, akkor az Izland-Románia összecsapás győztesét fogadhatják a Puskás Arénában. A budapesti találkozó győztese kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra.

Az nb1.hu a héten már foglalkozott azzal, hogy a bolgárok abban bíznak, hogy a magyarok nyáron sem tudnak kiállni ellenük. Ezt arra alapozzák, hogy a koronavírus miatt hazánkban meghosszabbíthatják a veszélyhelyzetet, így Marco Rossi csapata nem tudna felkészülni a sorsdöntő találkozóra.

Pótselejtező: nagyon rosszindulatú Bulgária sajtója Magyarországgal - NB1.hu

 

Sigér Dávidnak a Bors újságírója vázolta fel a bolgárok álmát. A Ferencváros középpályása így reagált az ötletre:

"Ezt öntől hallom először. Leesett az állam, nem is kívánom kom­mentálni" - összegzett röviden, de tömören Sigér, aki a magyar válogatott szerelését eddig két alkalommal ölthette magára.

A 29 esztendős futballista természetesen készül a bajnokság folytatására, de azt nem igazán lehet tudni, hogy mikor harcolhatnak újra pontokért az NB I csapatai. Sigér a Népligetben szokott futni, emellett otthon az izomerősítésre fektet hangsúlyt.

"Olykor laptophoz ülök, elemzem a meccseinket. Ha továbbra is azt a megbízható csapatjátékot nyújtjuk, akkor a Fradi jó úton halad az újabb bajnoki cím felé. Ezt annak ellenére állítom, hogy a Mol Fehérvár az utóbbi időben egyenletes teljesítményt nyújt, akárcsak a Mezőkövesd és a Diósgyőr. Bevallom, nekem mindenem megvan, csak a labda hiányzik, de az nagyon" - vallotta be Sigér, aki ebben a szezonban 1320 percet kapott a bizonyításra az NB I-ben. A MOL Fehérvár elleni 2-1-es diadal során duplázni tudott.

MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC | 1-2 | (0-1) | OTP Bank Liga | 10. forduló | MLSZTV

 

Legfrissebb híreink