A Loki neveltjét szerződtette a Paks

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Az nb1.hu elsőként már május 18-án jelentette, hogy Kinyik Ákos, a Loki volt védője a Paks játékosa lesz. Íme, a pajs friss bejelentése:

"Tapasztalt védővel erősítettünk.

Örömmel jelentjük, Kinyik Ákos személyében megérkezett klubunk második 2021-es nyári igazolása. A huszonnyolc éves labdarúgóval hároméves szerződést kötöttünk, így a felkészülést az előttünk álló 2021/22-es évadra már csapatunk tagjaként kezdte. Kinyik DVSC-nevelés, de 2016 nyarától egyéves kölcsön kitérőt tett Budaörsön. A száznyolcvanhét centiméter magas játékosnak összesen százharminchat piros-fehér meccse van, NBI-es számlálója pedig nyolcvanegynél jár. 

„A nyár elején történt a Paks oldaláról a megkeresés, felvázolták az elképzeléseiket, ami egyezett az én gondolataimmal, így hamar sikerült is megállapodni. Úgy érzem, jó helyre kerültem, tavaly negyedik helyen végzett a csapat, és még majdnem a nemzetközi porond is összejött, aminek nagyon szurkoltam. Nem baj, majd idén kiharcoljuk. Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni a társaságba, véleményem szerint ezzel nem lesz problémám, és szeretnék minél többet segíteni a pályán a csapatnak és a klubnak egyaránt” - fogalmazott honlapunknak a belső védő kontraktusának aláírását követően. 

Újdonsült igazolásunkról természetesen megkérdeztük Haraszti Zsolt ügyvezetőnket is. „Szerettünk volna a védősorunkban is versenyhelyzetet teremteni, Kinyik Ákos személyében pedig egy tapasztalt és rutinos belső védőt sikerült leigazolnunk.” 

Kinyik Ákosnak sikerekben gazdag paksi szezonokat kívánunk. Üdv’ a magyar csapatban, Ákos!"
 

Legfrissebb híreink