A Loki leigazolta az NB I egyik legjobb kapusát

Debrecen – A Puskás Akadémiától érkező kapus egy évre érkezett kölcsönben.

Forrás: dvsc.hu

Braniszlav Danilovics a DVSC-hez igazolt - adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja. A 28 éves, 190 centiméter magas kapus a Puskás Akadémiától érkezett Debrecenbe, és egyéves kölcsönszerződést kötött.

 

A szerb hálóőr az FK Rad csapatában kezdte pályafutását, ahol nyolc éven keresztül játszott, és 92 mérkőzésen lépett pályára. Ezt követően a BSK Borca együttesébe szerződött, onnan igazolta le a Puskás Akadémia 2014-ben. Egy év alatt huszonhét találkozón védte a felcsútiak kapuját, majd a Videotonhoz került kölcsönbe, ahol 35 meccsen védett.

 

- Azért választottam a DVSC-t, mert egy nagy klubról van szó, tudom, hogy régebben szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében is – kezdte nyilatkozatát a Loki új kapusa, Braniszlav Danilovics. - Tegnap este megvolt az első edzésem is a Lokival. Nyilván minden új volt a számomra, de nagyon jól éreztem magam a tréning alatt. Néhány olyan játékossal már volt szerencsém megismerkedni, aki beszéli a nyelvemet, így Djelmiccsel, Brkoviccsal, Jovanviccsal és Szekuliccsal váltottam pár szót. Nagyon jó véleményük volt a DVSC-ről, így ők is megerősítettek abban, hogy jó döntést hoztam az ide igazolásommal. Tisztában vagyok vele, hogy a csapat nem kezdte jól a szezont, de biztos vagyok benne, hamarosan elindulunk fölfelé. Nagy célokkal érkeztem Debrecenbe, jó teljesítménnyel szeretném segíteni a csapatot, hogy a következő bajnokságban is a nemzetközi kupában indulhasson.

 

Legfrissebb híreink