A Loki küzdelmes meccsen izzadta ki az Újpest elleni sikert

Debrecen – Két sérült, Tisza Tibor csereként lett nyerőjátékos.

Forrás: m4sport

Igazi „hatpontos” rangadóra került sor a dobogóért az OTP Bank Liga 30. fordulójában a Nagyerdei Stadionban.

 

Az első félidőben a Debrecen és az Újpest sem mert kinyílni, mindkettő inkább a biztos védekezésre helyezte a hangsúlyt. Inkább a küzdőszellem dominált, kevés helyzet alakult ki. Sokat mondó, hogy komolyabb lehetőségre a 22. percig kellett várni, ekkor Hazard lábában maradt a gól.

 

Az első húsz percben a Loki irányította a játékot, de ezt követően az Újpest teljesen kiegyenlítette a mérkőzést, ráadásul sérülés miatt Szakály Pétert és Horváth Zsoltot is elveszítette Kondás Elemér fél óra alatt. Mindkét oldalon sok hiba volt a játékban, így mindkét tábortól többször lehetett füttyszót hallani.

 

A félidő végén Ogjen Djelmic használhatta volna ki a két újesti védő hibáját, de centikkel tévedett, így gólnélküli döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe.

 

A második játékrészt a Debrecen kezdte jobban, előbb Brkovics fejében, majd Bódi lábában maradt benne a gól. A nagy rohanás után gyorsan visszaállt minden az első felvonás mederébe, sok hiba, mezőnyjáték.

 

Az utolsó negyedórát még próbálták megpörgetni a csapatok – Kabát például csereként beállva dönthette volna el a találkozót –, de a slusszpoén a Debrecené volt, a csereként beállt Tisza Tibor szabadrúgása eldöntötte a három pont sorsát.

 

DVSC-Újpest 1-0 (0-0).  A mérkőzés elő közvetítése a linkre kattintva olvasható!

 

Legfrissebb híreink