A Loki fontos közleménye, bejelentést tett a Vasas a támadóról

Szlovák csapattal is összecsaphat a Fradi a BL-ben.

Forrás: vasasfc.hu

DVSC:

Hétfőn az NB1.HU jelezte elsőnek, hogy örmény csoport érdeklődhet a Loki iránt. 

A debreceni csapat fontos közleményt adott ki:

"Íme a DVSC Futball Zrt. többségi tulajdonosa, a DVSC Egyesület közleménye:

Jelentős érdeklődés tapasztalható egyes európai futballpiaci szereplők részéről a DVSC Futball Zrt. iránt. A DVSC Egyesület a cég többségi tulajdonosaként több konkrét lehetőséget vizsgál a Loki erejének növelése érdekében. Szponzori, befektetői, partneri tervekről van szó. Egyesületünk az ilyenkor szokásos eljárást követi. Nem hoztunk még döntést. Az ügy jelentőségének tudatában biztosítjuk arról a közönségünket, hogy részletes tájékoztatással szolgálunk, ha bármely művelet eredményre vezet – nyilatkozta Kósa Lajos, DVSC Egyesület elnöke."

A VASAS BEJELENTÉSE:

"Zimonyi Dávid a Vasas játékosa lett

Automatikusan életbe lépett a játékos kölcsönszerződésében megfogalmazott kitétel.

Zimonyi Dávid a Zalaegerszeggel kötött kölcsönszerződés alapján az idei tavaszi szezonra került hozzánk még a téli átigazolási időszakban. A játékos februári bejelentésekor megjelent cikkünkben Nagy Miklós sportigazgató kitért a megállapodás egyik fontos pontjára, miszerint a labdarúgó feljutás esetén automatikusan életbe lépő végleges vételi opcióval érkezik Angyalföldre.

Miután ez a feltétel már három fordulóval a bajnokság vége előtt teljesült és így a 2022-23-as évadot a legmagasabb osztályban kezdjük meg, a 24 éves támadó a Vasas Futball Club játékosként folytatja pályafutását. Dávid az elmúlt időszak alatt összesen 12 NB II-es mérkőzésen lépett pályára, ebből 5 meccsen kezdőként szerepelt és 2 gólt szerzett."

FTC:

Ma kiderült, hogy a Fradi a BL-selejtező első körében a kazah bajnok Tobol csapatával találkozik.

Holnap már megrendezik a második kanyar sorsolását is. Ezt a ceremóniát is kiemeltként várhatja az FTC. A Ferencváros ezekkel a csapatokkal kerülhet össze a második körben:

Slovan Bratislava (szlovák)/Dinamo Batumi (grúz)
Skupi (északmacedón)/Lincoln Red Imps (gibraltári)
FC Zürich (svájci)
 

Legfrissebb híreink