A listavezető is botlott a paksi erőműben

Paks - Tovább folytatódott a hazaiak jó szériája - de a vendégeké is.

Forrás: vidi.hu

 

Paksi FC - Videoton 0-0 

 

Remek mérkőzésre volt kilátás a válogatott szünetet követő 24. forduló egyik rangadóján, ahol a ragyogó napsütésben a tavasszal kiváló formában teljesítő Paks a listavezető Videotont fogadta. A nagy várakozások ellenére jó iramú, ám igazándiból eseménytelen, harcos, küzdelmes meccset láthatott a nagyérdemű.

 

Végig a vendégek voltak a kezdeményezőbbek, Scsepovics, Lazovics és Pátkai többször is kimozdította kapujából Molnárt. A másik oldalon Kovácsiknak is akadt dolga, ám a beadásokon, puhatolózásokon kívül különösebb ziccert mindössze a 31. percben Stopira fejese jelentett: egy kiváló beívelést csúsztatott kapufára.

 

Élő közvetítés az NB I 24. fordulójának a mérkőzéseiről - NB1.hu

Élő közvetítés az NB I 24. fordulójának a mérkőzéseiről

 

A paksiak és a fehérváriak is fegyelmezetten védekeztek, a beadásokat a középhátvédek kiválóan hatástalanították, nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a párharc a kemény, határozott védekezésé volt. A mérkőzés végén a beálló Kovács fellendítette kissé a Vidi játékát, Lazovics kétszer, Juhász egyszer veszélyeztetett, ám kapuba találni nem sikerült: pontosztozkodással zárult tehát a derbi. A Vidi 453 perce nem kapott gólt az NB I-ben, a Paks tovább őrzi stabil formáját.

 

Paksi FC - Videoton 0-0 (0-0)

 

Paks: Molnár Péter - Kulcsár Dávid, Zachán Péter, Gévay Zsolt (csk.), Szabó János - Papp Kristóf - Haraszti Zsolt (Koltai Tamás 80'), Kecskés Tamás, Bertus Lajos, Szakály Dénes (Hahn János 78') - Vernes Richárd (Bartha László 64') 

Videoton FC: Kovácsik Ádám - Nego Loic, Paulo Vinicius, Juhász Roland (csk.), Stopira - Varga József, Pátkai Máté - Anel Hadzic (Kovács István 75'), Lazovic Danko, Asmir Suljic (Maric Mirko 88') - Marko Scepovic

Sárga lap: Kulcsár (66.), Gévay (90.)

 

Az OTP Bank Liga tabellája

OTP Bank Liga 2015/2016

Legfrissebb híreink