A lila-hadvezér kedvenc csatájába hív

Budapest – Nem számítanak az előzmények.

Forrás: Újpest FC/

Nála jobban talán senki nem örül annak, hogy Újpesten, hosszú, kemény vitákkal kísért időszak után (pontosabban közben, mert a nézeteltérések nem megoldva lettek, hanem a háttérbe szorultak), újra mindenki egyet akar. Méghozzá a Magyar Kupát.
 
Hiába képviselnek különböző álláspontokat a felek, a pályán, a lelátón és a díszpáholyokban is csak egy cél fog lebegni minden lila szemei előtt holnap este.
 
A lila-hadvezér, Nebojsa Vignjevics, akinek a munkához való hozzáállását, az Újpest iránt benne kialakult tiszteletet nem lehet megkérdőjelezni, a következőket mesélte a finálé előtt.
 

null

null

„A kupadöntő a kedvenc mérkőzéseim közé tartozik, hiszen sok szempontból különleges” - kezdte mesterünk. „Ilyenkor nincsenek különbségek a csapatok között, vagy nyersz, és akkor viszel mindent, vagy vesztesz, és akkor elvesztesz mindent. Nekem mindkettőben volt már részem. Ami a mérkőzést illeti, az előzményeket el kell felejteni, nem számít, ki hogyan került, jutott ide, a döntő minden esetben egy másik történet. Még a Paks elleni párharc során mondtam, ha onnan továbbjutunk, megnyerjük a sorozatot, most nagyon bízom benne, hogy ez így is lesz, és 90 perc alatt ismét elhozunk egy kupát Újpestre. Hiszek a játékosaimban, és felettébb motiváltak vagyunk. A bajnokik alkalmával háromszor találkoztunk a Puskással, sajnos egyszer sem örülhettünk. Ez alkalommal mindent megteszünk, koncentráltak leszünk és a legmagasabb felkészültségű Újpestet fogják látni a nézők. Biztos vagyok benne, hogy szurkolóink hatalmas és hamisítatlan hangulatot fognak teremteni, amivel nagyban hozzájárulnak majd az esetleges sikerünkhöz” 

Legfrissebb híreink