A lelkes ZTE ellen is gálázna a Loki - előzetes

A kék-fehérek próbálnak meglepetést okozni.

Forrás:

A Loki számára remekül indult az új szezon az NB I-ben, a cívisvárosi csapat a Kisvárdát verte 4-1-re. Herczeg András játékosaira a hétvégén újabb hazai mérkőzés vár, a DVSC a Zalaegerszeget látja vendégül. 

Ugyan a kék-fehér együttes újoncként vágott neki a pontvadászatnak, ennek ellenére sem számít könnyű mérkőzésre a debreceni gárda szakembere. Hozzátette, nem csak kontrákból veszélyesek az egerszegiek.

 

 

" Jó hatással van ránk a Kisvárda elleni szezonnyitó, amelyen jó játékkal értük el a magabiztos, 4-1-es győzelmet, viszont akkor lehetünk csak elégedettek, ha a Zalaegerszeg elleni találkozót is meg tudjuk nyerni. Mint ismert, szombati ellenfelünk megnyerte az NB II-es bajnokságot, tehát újonc gárda, de sok jó játékost igazolt a nyáron. Meglátjuk, ezek a labdarúgók hogyan tudtak beilleszkedni a játékrendszerükbe.

Egy pillanatig sem szabad lebecsülni őket, hisz elől gyors, mozgékony támadóik vannak, míg a védelmük stabil és masszív. Nem csak kontrákra vannak berendezkedve, hisz próbálják sokat birtokolni a labdát, ezáltal kizökkenteni az adott ellenfelet a lendületéből.

 

Biztos, hogy Debrecenben is erre törekszenek majd" - nyilatkozta Herczeg András.

A ZTE az előző héten bajnoki helyett edzőmeccset játszott. Dobos Barna az Al Ain csapatát Grumic találatával múlta felül. Dobos elmondta, a sérültjei felépültek, így bővültek a variációs lehetőségei. Úgy véli, a Loki az esélyesebb, de nem feltartott kézzel futnak ki a pályára.

"Az elmúlt hétvégén sajnos a Ferencváros elleni meccs elhalasztása miatt nem léphettünk pályára bajnokin, helyette edzőmeccsen kaptak a játékosok mérkőzésterhelést. A sérültjeink felépültek, ezáltal nőttek a variációs lehetőségeink. Még a csapatépítés fázisában járunk, a tavalyi bajnokcsapatunk magjának is meg kell szokni az NB I-es ritmust, de abban bízok, hogy meccsről meccsre fejlődni fogunk.

Feltérképeztük a Debrecent az Európa Liga-találkozóikon és a Kisvárda elleni bajnokijukon, látható, hogy gyors, dinamikus csapatuk van. Hazai pályán a Loki az esélyes, de ezúttal semmiképp sem szeretnénk szimpatikus vesztesek lenni, hanem fel akarjuk borítani a papírformát" - fogalmazott Dobos.

 

A Loki-Zalaegerszeg mérkőzés 17 órakor kezdődik.
 

Legfrissebb híreink