A legnehezebb út végén: Nego visszavágna

Emlékszik még arra, mi történt Kispesten.

Forrás:

A MOL Vidi FC akkor nyerheti meg a Magyar Kupát a 2018–2019-es sorozatban, ha „túljut” az OTP Bank Liga szezonbeli első, harmadik és negyedik helyezettjén. A második helyezett ő maga. Ennél nehezebb út nem létezik. A székesfehérváriak, akik a Cigánd, a Vác FC, a Budafoki MTE és a Taksony elbúcsúztatásával jutottak be a legjobb nyolc közé, a bajnok Ferencvárost és a bronzérmes Debreceni VSC-t már elbúcsúztatták. A döntőbeli ellenfél a bajnoki negyedik Bp. Honvéd.
 
A finéléra kihegyezve az M4 Sport készített hosszabb interjút Nego Loic-kal, melynek középpontjában természetesen a szombat esti, Bp. Honvéd elleni Magyar Kupa-döntő állt, de szóba került többek közt Nego pályafutása is. 
 

Megvan, ki védi a Honvéd kapuját szombaton - interjú - NB1.hu

 

"Mindenekelőtt köszönettel tartozom a klub orvosi stábjának és az edzőknek is, hiszen az ő munkájuk is kellett ahhoz, hogy a szezon szinte összes meccsén pályára léphettem. Eszembe sem jutott az, hogy esetleg pihenőt kérjek, és emiatt kihagyjak egy-egy meccset. Amikor Angliában játszottam, akkor gyakorlatilag a bajnokságban szereplő összes csapat kispadját nagyon jól ismertem, hiszen rengeteg időt töltöttem el azokon. Mindig is játszani szerettem volna, most pedig nagyon élvezem, hogy azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek, vagyis futballozhatok. Boldog vagyok itt a Vidiben és a családom is nagyon jól érzi magát Magyarországon. Fontos számomra, hogy olyan klubban szerepelhetek, amelyik minden évben a bajnoki címért küzd és ott van a nemzetközi porondon is. A Vidi egy remek klub, egy remek stábbal. Két évvel ezelőtt a Bp. Honvéd ellen elveszítettük a bajnoki döntővel felérő utolsó, mindent eldöntő mérkőzést, most itt a lehetőség, hogy visszavágjunk nekik. Igaz, hogy azóta ötször is legyőztük őket a bajnokságban, de egy döntő, az mégis csak döntő, nem hasonlítható semmihez sem. Nagy meccs lesz, készen állunk rá!" 

Legfrissebb híreink