A legnagyobb riválishoz távozik a Loki alapembere

Debrecen – Négy-öt játékos érkezhet a hajdúságiakhoz.

Forrás:

Távozik Debrecenből Tisza Tibor, aki - a két klub megegyezése értelmében – az NB II-ben szereplő Nyíregyháza együttesében folytatja – jelentette a Loki honlapja. Tisza Tibor 2014 februárjában igazolt Debrecenbe, az idő alatt 60 bajnoki mérkőzést játszott a DVSC színeiben, és 14 gólt szerzett. Ebben az idényben hat NB I-es találkozón egyszer volt eredményes, emellett játszott még 4 Európa-liga-meccset, ezeken 4 gólt szerzett.

 

Mint azt a DVSC vezetőségétől megtudta a dvsc.hu,  a támadón kívül lesznek még távozók (több forrás állítja, hogy például Varga József a Videotonba tart, Kulcsár Tamás legkésőbb az idény végén hagyja el a Lokit), ugyanakkor érkezők is! A klub vezetése és a szakmai stáb közösen azon dolgozik, hogy a következő egy hétben négy-öt labdarúgóval megerősítse a keretet.

 

És akkor érdemes felidézni Leonel Pontes nyilatkozatát a Videotontól elszenvedett csúfos vereség után:  „Tizenkét nappal ezelőtt érkeztem a csapathoz, igyekeztem mindent felmérni – a klubot, a játékosokat. Próbálom megismerni a várost is, és azt már elmondhatom, hogy Debrecen városa nem ezt az eredményt érdemli. Azért vagyok itt, hogy változtassak a dolgokon, mert az életben néha változtatni kell. Át kell gondolni a céljainkat és erős csapatot kell építeni. Felhozunk majd fiatal srácokat az akadémiáról, mert inkább dolgozok olyan fiatalokkal, akik hajlandóak küzdeni és harcolni, mint olyan játékosokkal, akik nem. Ha valaki nem szeretne a Lokiban játszani, arra nincs szükségünk.“

Legfrissebb híreink