A Legia konkrét ajánlatot kapott Nikolicsért

Varsó – Filipovics: „Hiszünk abban, hogy a közeljövőben még érkezik jobb is.”

Forrás:

Nikolics Nemanjáért már befutott egy konkrét ajánlat – mondta a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawa magyar válogatott támadójának ügynöke, Filipovics Vladan.

 

A játékosügynök ugyanakkor nem tudta megerősíteni a calciomercato.it értesülését, miszerint a kétszeres BEK/BL-győztes Porto vezetői felvették a kapcsolatot a varsóiakkal. 

 

„Természetes, hogy ilyenkor számos hír lát napvilágot, de ezeket nem szeretném kommentálni. Annyit mondhatok, hogy csakugyan sok csapat érdeklődik Nemanja iránt, mi több, egy konkrét ajánlat már be is futott. Szakmai és anyagi szempontból sem rossz, de hiszünk abban, hogy a közeljövőben még érkezik jobb – ezért sem fogadtuk el egyelőre. Az biztosra vehető, hogy Nemanja pályára lép a Trencín elleni szerdai BL-visszavágón, reményeink szerint újabb góllal segíti továbbjutáshoz a Legiát, aztán meglátjuk, hogyan alakul a folytatás” – mondta Filipovics Vladan a Nemzeti Sportnak.

 

Az eddigi három Bajnokok Ligája-selejtezőn négy gólt jegyző futballistát még két évig köti szerződés a lengyelekhez, de az elöljárókkal megegyezett abban, hogy megfelelő ajánlat esetén elengedik.

 

„Való igaz, a Legia vezetői hajlandók megválni Nemanjától, mert tiszteletben tartják, amit a klubért tett – tette hozzá Filipovics Vladan. – Szakmai szempontból egy európai lehetőség elsőbbséget élvez, nyilván annak örülnénk a legjobban, ha jönne egy olyan ajánlat, amely egyfelől előrelépést jelent a pályafutásában, másfelől tisztes jövedelmet garantál – ha nem is olyan jót, mint amit egy ázsiai.”

Legfrissebb híreink