A következő szezonban is Sopronban futballozik a Haladás

Szombathely – A játékosok és a szurkolók is elégedettek voltak a Hűség Városával.

Forrás: vaol.hu/haladas

A 2016/17-es NB I-es labdarúgó-bajnokságban is a soproni Városi Stadion lesz a Szombathelyi Swietelsky-Haladás hazai pályája – írja a szombathelyi klub honlapja.

 

A Haladás Sportkomplexim építése miatt a tavasszal Sopronban vívta hazai mérkőzéseit a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. Hat bajnokit játszottak Sopronban Halmosiék, és a csupán egy vereség is mutatja, a játékosok viszonylag hamar belakták a Városi Stadiont.

 

Eldőlt, hogy a következő bajnokságban – tehát ősszel és tavasszal egyaránt – is a Hűség Városában rendezi hazai mérkőzéseit a zöld-fehér gárda.

 

– Mind a szakmai stáb, mind a játékosok, mind pedig a csapatot nagy számban elkísérő szurkolóink elégedettek voltak a soproni körülményekkel, így az MLSZ felé hazai pályaként ismét a soproni stadiont jelöltük meg – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Szívélyes vendéglátóknak bizonyultak a soproniak és a helyi drukkerek is kilátogattak a Haladás-meccsire. S mert nem is volt más alternatívánk, a következő bajnokságban is a Hűség Városában rendezzük hazai meccseinket. Változatlanul elindítjuk a nagy népszerűségnek örvendő ingyenes különvonatokat a mérkőzésekre és elképzelhető, hogy lesznek újdonságok is.

Legfrissebb híreink