A koronavírus óriási kárt okozott a Puskás Akadémiánál?

Érdekes részletekről beszélt Hornyák Zsolt.

Forrás: Puskás Akadémia/Facebook

A Puskás Akadémiának jól jött a válogatott szünet. Ezt bátran ki lehet jelenteni, hiszen Hornyák Zsolt együttese az előző fordulóban 6-2-es vereséget szenvedett a Paks otthonában. A felcsútiak szombaton az újonc Budafok ellen javíthatnak a mérlegükön. Csizmadia Csaba legénysége eddig üde színfoltja a mezőnynek. 

Hornyák Zsolt abban bízik, hogy a pauza alatt tudták rendezni a sorokat. A Puskás Akadémia trénere hozzátette, a koronavírus számlájára is írható a hullámvölgy.

"Sokat beszélgettünk arról, ami történt, hiszen nagyon sok gólt kaptunk az utóbbi mérkőzéseken. Visszatekintve úgy látom, a koronavírus megjelenése óriási kárt okozott a csapatnál, nem is hittem el, hogy ennyire nehéz lesz összerázni a fiúkat szezon közben.

 

A járvány nem is annyira a fizikumnak, mint a csapat kollektív pszichéjének ártott – ezt igyekeztünk orvosolni" - nyilatkozta Hornyák a pfla.hu-nak, aki hozzátette, győzni akarnak mindenáron.

 

A Budafoknál hat olyan futballista akad, aki korábban megfordult a Fejér megyei klubnál. Érdekesség, hogy Huszti András és Skribek Alen jelenleg is a felcsútiak kölcsönjátékosaként szerepel a csapatnál. A budafokiak jelenleg úgy állnak a hatodik helyen a táblázaton, hogy két meccsük is elmaradt már.

A Puskás Akadémia-Budafok mérkőzés 14.45-kor kezdődik. 

Legfrissebb híreink