A koronavírus miatt módosulhat a Budafok felkészülése

Csizmadia Csaba öröme.

Forrás: Budafok/Facebook

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy a Budafok 2-0-s győzelmet aratott az ETO FC Győr ellen. Az NB I-es újonc góljait Kulcsár és Skribek szerezte.

A Budafok ellen tért vissza az ETO súlyos sérültje - NB1.hu

 

 

Csizmadia Csaba nem csak a diadalnak örül, hanem annak is, hogy az edzéseken gyakorolt játékelemeket a játékosok a találkozón is alkalmazták.

"Az eredmény - ahogy a korábbi felkészülési mérkőzések esetében mondtam - kevésbé érdekel. Jó nyerni, de még jobb látni, hogy azokat az játékelemeket, amelyeket folyamatosan gyakorolunk, egyre jobban és gördülékenyebben valósítjuk meg meccsszituációkban. Persze van még mit fejlesztenünk, a szezon kezdetéig hátralevő öt hétben tovább dolgozunk a hibák kijavításán" - mondta a Budafok hivatalos weboldalának a vezetőedző.

A budafokiak Lipóton vettek részt edzőtáborban. A tréner kiemelte, hogy játékosai igazi csapatot alkotnak.

"Egész héten rendkívül hasznos munkát végeztünk, mindent meg tudtunk valósítani, amit előzetesen elterveztünk. Ráadásul a Lipóton töltött hat nap során a csapat még jobban összekovácsolódott. Az elmúlt hetekben csatlakozott új játékosok is érzik, hogy egységesek vagyunk. Ezek fontos visszajelzések, örülök, hogy valódi csapatként működünk a pályán és azon kívül is" - hangsúlyozta Csizmadia.

Csizmadia azt is elárulta, szerdán Szlovéniába utazna a Budafok, de a koronavírus miatt ez módosulhat.

 

"Vasárnap pihenőt tartunk, hétfőn és kedden pedig Halásztelken folytatjuk a munkát. A tervek szerint szerdán Szlovéniába utazunk, ám egyelőre várunk a koronavírussal kapcsolatos legfrissebb információkra, döntésekre" - nyilatkozta a szakember.

 

 

Frissítés:

16.01:

Budafok: ötödik igazolását jelentette be az újonc - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink