A Kisvárda május óta tartó "átka", Feczkó két szép élménye

Több hiányzója is lesz a Diósgyőrnek.

Forrás: kisvardafc.hu

A Diósgyőr a Puskás Akadémia legyőzésével az előző héten megszakította a rossz sorozatát. Feczkó Tamás csapata vasárnap Kisvárdán vendégeskedik. Azt nem lehet mondani, hogy a várdaiak otthona oroszlánbarlang lenne mostanság, hiszen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulat legutóbb május 30-án tudott három pontot szerezni hazai környezetben. 

Feczkó Tamás a dvtk.eu-nak elmondta, két szép emléke is van a Kisvárdáról.

"A DVTK vezetőedzőjeként két szép élmény fűz a Kisvárdához. Az első, amikor visszatértek az ultrák a lelátóra, és közös erővel győztük le a Kisvárdát, másodszor pedig, amikor Szabolcsban a 82. percben kétgólos hátrányban támadtunk, és a csapat erejét mutatja, hogy végül pontot szereztünk. Igazi küzdőként felálltunk a padlóról, és ha még marad néhány perc, akkor a győztes gólt is megszereztük volna. Bízom benne, hogy a vasárnapi találkozó is ebbe a sorba illeszkedik be" - nyilatkozta a piros-fehér csapat vezetőedzője.

Feczkó sérülés miatt Vágira és Molnár Gáborra sem számíthat, róluk elmondta, hogy jól halad a felépülésük. 

"Hysen Memolla esetében pedig a mérkőzés előtt látjuk meg, mennyit tud vállalni" - árulta el a szakember.

A két csapat eddig hat alkalommal találkozott egymással a legmagasabb osztályban. A döntetlen volt eddig a "legnépszerűbb" eredmény, ugyanis négy összecsapás zárult remivel. 

A Kisvárda-DVTK meccs vasárnap 18.30-kor kezdődik. 

Legfrissebb híreink