A Kaposvár megint kibabrált a Lokival - a gólok története

Nagy bajban van a DVSC.

Forrás: MTI

DVSC-Kaposvár 1-1

Alsóházi rangadóval vette kezdetét az NB I 27. fordulója. A sereghajtó Kaposvár ebben a szezonban már kétszer megtréfálta a Lokit.

Hiába a Loki mumusa, már most kieshet a Kaposvár - ELŐZETES - NB1.hu

 

A péntek esti meccsen sokáig úgy tűnt, hogy a DVSC vissza tud vágni, de a hajrában a Rákóczi egyenlíteni tudott. A reminek köszönhetően ezen az összecsapáson még nem vált biztossá a kaposváriak kiesése. A debreceni együttes pedig nagyon nehéz helyzetben van. A piros-fehér klub drukkerei az újabb csalódást keltő eredmény után eléggé kiakadtak. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: BORBÉLY ÁKOS

A csereként beszálló játékos a hajrában egyenlített, ennek köszönhetően a Kaposvár még nem esett ki az NB I-ből. Érdekesség, hogy a 19 esztendős futballista először talált be az élvonalban. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: KINYIK MENTÉSE

A 21. percben közel került az egyenlítéshez a Kaposvár. Ádám Martin próbálkozása már túljutott Nagy Sándoron, de Kinyik Ákos a gólba tartó labdát ki tudta vágni a mezőnybe.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

6.perc: Garba tette középre a labdát, ami egy kaposvári lábról pattant Szabó Bence elé. A 22 esztendős játékos kilenc méterről lőtt Pogacsics kapujába. Szabó első NB I-es találatát szerezte (1-0).

Security Check Required

 

86. perc: Ádám lódult meg a debreceni kapu irányába, majd Borbélyt játszotta meg. A csereként beszálló játékos kb. 8 méterről vette be Nagy Sándor kapuját (1-1)

Security Check Required

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Lokira kedden újabb "hatpontos" mérkőzés vár, Vitelki Zoltán együttese az Újpest otthonában fog vendégeskedni. A Kaposvár szerdán a Puskás Akadémia stadionjában fog pályára lépni.

JEGYZŐKÖNYV:

Debreceni VSC-Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (1-0)
Debrecen, 2400 néző, v:
Farkas Á.     
gólszerzők: Szabó B. (6.), illetve Borbély (87.)     
sárga lap: Kinyik (17.), Kundrák (22.), Bódi (72.), illetve Ur (16.), Nagy R. (72.), Pogacsics (94.)
DVSC: Nagy S. - Habovda, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi (Csősz, 46.) - Haris (Kusnyír, 13.), Tőzsér - Kundrák (Szécsi, 56.), Bódi, Szabó B. (Varga K., 55.) - Garba (Adeniji, 84.)
Kaposvár: Pogacsics - Vacthler (Nagy J., 67.), Ur, Szabó A., Hadaró (Fodor, 80.) - Nagy T. (Csiki, 67.) - Palic (Balázs, 59.), Szakály, Trebotic, Nagy R. (Borbély, 80.) - Ádám

A tabella a linkre kattintva érhető el. 
 

FRISSÍTÉSEK:

DVSC-Kaposvár: Vitelki megérti a szurkolókat - reakciók - NB1.hu
 

 

Kutyás rendőrök védték a Loki játékosait a dühös szurkolóktól - videó - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink