A jelek szerint most előrébb jár a Honvéd az NB I-es ellenfeleinél

Budapest – Négy élvonalbeli gárdából négyet vertek meg a nyáron.

Forrás:

A Diósgyőr, a Vasas, a Mezőkövesd és a Paks ellen is megnyerte a nyári edzőmérkőzését a Budapest Honvéd. A klub honlapja arról kérdezte a tolnaiak elleni, legutóbbi felkészülési találkozó főszereplőit, mennyire bizakodhatnak két héttel a bajnoki rajt előtt a piros-feketék. Horváth András 1-0-nál tizenegyest hárított tegnap, Eppel Márton belőtt egy büntetőt, a végén Bobál Gergely megszerezte a kispestiek második gólját.

 

Eppel Márton: - A támadójátékunk az első félidő első felében teljesen jó volt, helyzeteket tudtunk kialakítani, a tizenegyes is ilyen szituáció eredménye lett. Helyén kezeljük, hogy az összes élvonalbeli ellenfelünket legyőztük. Két hét múlva kezdődik a bajnokság, remek állapot- és erőfelmérők voltak a mérkőzések. Jelenleg előrébb tartunk ellenfeleinknél, azon leszünk, hogy ez a bajnokságban is így legyen.

 

Horváth András: - Nem tegnap játszottunk a legjobban, a Paksnak is volt sok lehetősége. Kulcspont volt, hogy 1-0-nál kivédtem a tizenegyest, ha belövik, 1-1 lett volna az állás és fordulhatott volna a kocka. Messzemenő következtetéseket nem szabad levonni a győzelmeinkből. A támadójátékunkat még hatékonyabbá kell tennünk, amikor az ellenfél térfelére átkerülünk, még jobban kell dominálnunk, még több helyzetet kell kialakítanunk. Remélem, a védekezésünkkel sem lesz gond.

 

Bobál Gergely: - Rettentő hőségben kellett pályára lépnünk, de így is küzdelmes és nagyon hasznos összecsapáson vagyunk túl. Eddig az összes élvonalbeli ellenfelünket megvertük a felkészülés alatt, a legjobb persze az lenne, ha majd a bajnokságban is hasonlóra lennénk képesek. Viszont azt is tudjuk, hogy továbbra is nagyon keményen kell dolgoznunk.

Legfrissebb híreink