A Honvéd új játékosa elmondta, honnan voltak megkeresései

Puskás Ferenc is szóba került.

Forrás: honvedfc.hu

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Nagy Dominik a Honvéd együttesében folytatja a pályafutását. A kispestiek hosszabb interjút készítettek a 10-szeres magyar válogatott labdarúgóval. Nagy elárulta, több csapat is szerette volna szerződtetni.

Bejelentette a Honvéd a magyar válogatott középpályás érkezését - reakciók - NB1.hu

 

"Volt több ajánlatom, itthonról is sokan kerestek és külföldről is érdeklődtek, de az első helyen a Honvéd állt. Az a legfontosabb, hogy újra visszanyerjem az önbizalmamat és a tudásom legjavát nyújtsam, ahogyan az sem mellékes, hogy a válogatott szempontjából fontos a minél több játéklehetőség. Nem akartam mindenáron kint maradni, csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy külföldön futballozom, a Honvéd pedig remek lehetőség arra, hogy ismét a legjobb formámat mutassam. Ezúton is köszönöm a Honvédnak a belém vetett bizalmat, hiszen itt lehetőségem nyílik arra, hogy újra felépítsem magam" - mondta Nagy, aki kétéves szerződést kötött a fővárosi klubbal. A döntésében Pisont István személye is fontos szerepet játszott. 

Nagy megfordult a Panathinaikosznál, ahol Puskás Ferenc edzőként tette le a névjegyét.

"A görögök nagyon nagy tisztelettel vannak Öcsi bácsi iránt, az edzőközpontban emléktáblát is állítottak az emlékére. A sorszerűségem még nem gondolkoztam, viszont örülök annak, hogy a Panathinaikosz után ismét egy nagy múltú klubnál szerepelhetek, ennek megfelelően szeretnék teljesíteni" - mutatott rá Nagy Dominik.
 

Legfrissebb híreink