A Honvéd tulajdonosa változatlan célokról beszélt, Rossi elégedett

Budapest – Gróf Dávid a távozó Kemenes Szabolcs helyére pályázik a kezdőben.

Forrás:

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway elmondta, hogy sok igazolást már nem terez, de jelen pillanatban két elefántcsontparti játékost tesztel a klub.

 

Az évadnyitó sajtókonferencián a klub tulajdonosa, a szakmai stáb vezetői, a csapatkapitány, az új igazolások, valamint a fiatal játékosok képviselője mondta el várakozásait a 2016/17-es bajnoksággal kapcsolatban - írja a honvedfc.hu

 

George F. Hemingway (Tulajdonos): – Lehet, úgy hangzik, mint egy sérült lemez, de a mi célkitűzéseink nem változtak. El szeretnénk érni, hogy kijussunk a nemzetközi kupaporondra, szeretnénk azt is elérni, hogy a Budapest Honvéd az akadémisták csapata legyen.

 

Marco Rossi (Vezetőedző): – A munkát elvégeztük, a játékosok becsülettel dolgoztak. Az edzőmérkőzéseken nem a végeredmények a legfontosabbak, de pozitívum, hogy egy döntetlen kivételével az összes mérkőzést megnyertük. Fontos, hogy a fiatal játékosaink minél több rutint szerezzenek.

 

Cosimo Inguscio (Pályaedző): Nagy kedvvel végeztük el a munkát a felkészülés alatt. A legfontosabb, hogy a csapatot elkerülték a sérülések, csak páran voltak azok, akik korábbi sérüléseik miatt később csatlakoztak, így csak egy-két játékosnak van kisebb lemaradása. Készen állunk a bajnokságra.

 

 

Hidi Patrik (Csapatkapitány): – A felkészülés alatt arra helyeztük a legfőbb hangsúlyt, hogy az előző kiírásban elkövetett hibáinkat kijavítsuk. A kemény edzések, a sikeresen megvívott edzőmeccsek mellett több játékelemet is gyakoroltunk.

 

Gazdag Dániel: – A Honvédra mindig jellemző volt, hogy bátran nyúlt a tehetségekhez, akkor is így volt ez, amikor az MLSZ még nem ajánlotta a fiatalok szerepeltetését. Továbbra is az a célunk, hogy bebizonyítsuk, nem érdemtelenül vagyunk az első keretnél.

 

Gróf Dávid: – Nagyon jó közegbe kerültem. Az egyéni célom az, hogy minél előbb beverekedjem magam a kezdőcsapatba. A legszebb az lenne, ha az első három hely valamelyikén végeznénk.

 

Hajdú Ádám: – Amikor valaki új helyre érkezik, mindig jobban akar sikeres lenni, a csapat érdekeit szem előtt tartva. Nem játszottam túl sokat az elmúlt időszakban, szeretném elérni, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Mindenkinek szeretném bebizonyítani, hogy érdemes volt szerződtetni. A felkészülésünk jól sikerült, bizakodunk a jó szereplésben.

 

Szintén a vörös-feketékhez kapcsolódó hír, hogy Mátyás Zsoltot egy évre kölcsön adta a Honvéd. A 20 éves támadó középpályás a Váci VLSE csapatában folytatja pályafutását.

 

Távozik Erdélyi László is, akivel közös megegyezéssel szerződést bontott a klub.

Legfrissebb híreink